System Of A Downin Serj Tankianilla on mielenkiintoinen ongelma: Fanit pelottelevat huutamalla ”Wake Up” -lyriikkaa selän takana kadulla hänet nähdessään

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 6.10.2022

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye System Of A Downin laulaja Serj Tankian on paljastanut mielenkiintoisen ongelman, joka liittyy hänen kohtaamisiin System Of A Downin fanien kanssa. Tankian on tuoreessa Revolverin videohaastattelussa kertonut fanien usein terrorisoivan häntä kadulla menemällä hänen selkänsä taakse ja huutamalla hänelle yhtyeen ”Chop Suey!” -kappaleesta tunnetun kohdan ”Wake Up”. Tankianin mukaan kyseinen tempaus saa usein hänet säikähtämään kunnolla ja lähes paskomaan housuihinsa.

Tankian kertoi haastattelussa joutuvansa jatkuvasti kyseisiin tilanteisiin kun hän on ulkona kaupungilla tai hoitamassa omia asioitaan ja se saa hänet käytännössä hyppäämään ulos ihostaan. Hän kertoi olevansa tietenkin otettu kun fanit hänet tunnistavat mutta toisaalta usein sanoneen faneille että älä pliis tee tuota enää koskaan uudestaan.

Katso hysteerinen pätkä alta TikTokin kautta ja katso sitten koko ”Fan First” -haastattelu alapuolelta jossa Tankian aiheesta kertoo.

@revolvermag WAKE UP! See the whole interview from our Fan First podcast on our YouTube page! @systemofadown #systemofadown #serjtankian #chopsuey #toxicity ♬ original sound – Revolver Magazine