System Of A Downin Shavo Odadjian bändin mahdollisesta uudesta albumista: ”jos se olisi minusta kiinni, se julkaistaisiin nyt”

Ylistetty vaihtoehtometalliyhtye System Of A Down on viettänyt pitkään hiljaiseloa studiojulkaisujen suhteen. Yhtyeeltä kuultiin uutta musiikkia edellisen kerran vuonna 2005, jolloin se julkaisi kaksi albumia ”Hypnotize” ja ”Mesmerize”. Yhtye on siitä huolimatta jatkanut esiintymistä festivaaleilla. Bändin Shavo Odadjian osallistui hiljattain radiokanava KROQ:n ”The Kevin & Bean Show” -ohjelmaan, jossa hän kertoi omia näkemyksiään yhtyeen mahdollisesta uudesta studioalbumista:

”Jos se olisi minusta kiinni, se julkaistaisiin nyt. Mutta se ei ole, koska tähän tarvitaan neljä ihmistä. Meillä on todella paljon materiaalia. Sitä riittää ainakin 10-12 vuodeksi. Me kaikki sävellämme musiikkia. Minulla on paljon biisejä, Daronilla on paljon biisejä ja tiedän, että Serjilla on, mutta… en oikein tiedä, mitä tapahtuu. Toivon vain. Me rakastamme toisiamme. Kukaan ei ole tehnyt mitään väärää, eikä kukaan ole vihainen. Luulen, että tämä on enemmänkin taiteellinen asia.”

 

Kommentit