Taaken uudelta albumilta kuunneltavissa ensimmäinen kappale

Taake @ Blastfest 2016 (Jani Kormu)

Norjalainen Taake tarjoaa lumoavaa black metaliaan jo seitsemännen täyspitkän verran, kun ”Kong Vinter” julkaistaan 24.11. Dark Essence Recordsin kautta niin digitaalisessa kuin fyysisessäkin muodossa. Albumilta on nyt tarjolla näytekappale nimeltä ”Inntrenger”, jonka voit kuunnella tästä:

Hoestin kerrotaan työskennelleen ”Kong Vinter” -levyn eteen kolme vuotta. Tänä aikana hän on varmistanut, että albumilla kuullaan tuttua, ainutlaatuista Taake-soundia, josta on aina huokunut perinteinen black metalin henki, mutta joka samalla on ollut joka levyllä omalla tavallaan tuoretta. Kuulijoille luvataan jotain korville tuttua, mutta samalla jotain ennalta-arvaamatonta. Työn tuloksena marraskuussa saadaan kuultavaksi albumi, joka on sekä progressiivinen että suora ja josta löytyy ripaus rock’n’rollia.

Hoest soittaa levyllä jälleen kaiken itse, ja tuotoksen on äänittänyt ja tuottanut Bjørnar Nilsen (Vulture Industries) omalla Conclave and Earshot Studiolla Bergenissä. Albumin kansitaiteesta vastaa Coverartin Tom Korsvold. ”Kong Vinter” yltää kunnioitettavaan 55 minuutin mittaan ja julkaistaan eri formaateissa tuplana.

Levyn kappalelista:
1. Sverdets Vei
2. Inntrenger
3. Huset i Havet
4. Havet i Huset
5. Jernhaand
6. Maanebrent
7. Fra Bjoergegrend mot Glemselen
8. On Top (De Press cover, bonus track on the vinyl edition)

Levyn voi laittaa jo ennakkotilaukseen:
Bandcamp
Dark Essence Records

Kommentoi julkaisua