tAKiDA Suomeen kahdelle keikalle syyskuussa

Erityisesti kotimaassaan Ruotsissa valtavaan suosioon noussut rockyhtye tAKiDA saapuu syksyllä Suomeen. Viime syksynä neljännen albuminsa julkaissut viisikko esiintyy perjantaina 14. syyskuuta Vaasan Fontana Nightclubissa ja heti seuraavana iltana Helsingin On The Rocksissa. Liput ovat myynnissä Vaasan osalta Studio Ticketissä ja Helsingin osalta Tiketissä.

tAKiDAn viime syksynä julkaistu ”The Burning Heart” -albumi on ollut jälleen oikea listajyrä Ruotsissa ja tammikuuhun mennessä levy oli viihtynyt listoilla jo 26 viikkoa. Listaykköseksi julkaisuviikollaan mennyt ”The Burning Heart” onkin yltänyt Ruotsissa jo kultamyyntiin. Bändin aikaisemmatkin levyt – ”The Darker Instinct” (2009), ”Bury The Lies” (2007) ja ”…Make You Breathe” (2006) ovat menestyneet upeasti listoilla, ja keränneet ykkössijoja sekä kulta- että platinalevyjä.

tAKiDAn mukaansatempaavat melodiat ja taitava soitanta ovat taanneet yhtyeelle myös paljon radiosoittoa. Nickelbackiin ja Theory of a Deadmaniin vertauksia kerännyt tAKiDa tunnetaan lisäksi erinomaisena livebändinä, joka todella antaa lavalla kaikkensa. Yhtyeen muodostavat Robert Pettersson (laulu), Mattias Larsson (kitara), Tomas Wallin (kitara), Fredrik Pålsson (basso) ja Kristoffer Söderström (rummut).

KEIKAT:
Pe 14.9.2012 Vaasa, Fontana Nightclub
Ovet klo 21, ikäraja K-18

La 15.9.2012 Helsinki, On The Rocks
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
Vaasa: 10 euroa + mahd. toimituskulut Studio Ticketistä
Helsinki: 8 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netissä www.tiketti.fi.

Kommentoi julkaisua