Taking Back Sunday tarjoaa toivoa tulevalla albumillaan: Kuuntele levyn ”S’old” -single musiikkivideon kera

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 2.9.2023

Yhdysvaltalainen rockyhtye Taking Back Sunday julkaisi uuden ”S’old” -kappalen, joka on mukana bändin tulevalla levyllä. ”152” -albumi ilmestyy lokakuun 27. päivä Fantasy Recordsin kautta, ja tuore biisi on kuunneltavissa musiikkivideon kera.

Yhtye kertoi, että tuleva levy tarjoaa enemmän toivoa ja valoa, kuin sitä tehdessä tajusivatkaan.

“‘152‘ offers a lot more hope and light than we first realized when we were in the thick of it, putting it all together. We’ve been fortunate enough, through our music, to grow up with a lot of people going through the same things at the same time, and probably feeling the same way. Our hope is that you’re able to find a little bit of yourself in this new collection of songs, because you’re not alone, and neither are we.”

“152” -albumin kappalelista:

01 – “Amphetamine Smiles”
02 – “S’old”
03 – “The One”
04 – “Keep Going”
05 – “I Am the Only One Who Knows You”
06 – “Quit Trying”
07 – “Lightbringer”
08 – “New Music Friday”
09 – “Juice 2 Me”
10 – “The Stranger”