Tällä viikolla: Metallica Helsingin Olympiastadionilla kahtena iltana – Infoa tapahtuman käytännön järjestelyistä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.6.2024

Stadionkesä käynnistyy tällä viikolla Helsingin Olympiastadionille saapuvan Metallican M72-maailmankiertueen merkeissä perjantaina 7.kesäkuuta ja sunnuntaina 9.kesäkuuta. Metallica tarjoaa faneilleen tekemistä lisäksi konserttien välipäiväksi, kun Metallica Helsinki Takeover -ohjelma levittäytyy ympäri Helsinkiä. Nyt on myös viimeinen tilaisuus hankkia liput, sillä molemmat konsertit ovat lähes loppuunmyytyjä.

Alla kootusti tietoa Metallican konserttien käytännön järjestelyistä. Tarkemmat infot ja aluekartta löytyvät osoitteesta livenation.fi.

AIKATAULUT:

Jonotus on sallittua klo 13 lähtien.

PERJANTAI 7.6
16.00 Portit avataan, aloitetaan turvatarkastus ja samalla avataan stadionin ravintola- ja myyntipisteet.
18.00 Mammoth WVH
18.55 Architects
20.30 Metallica 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

24:00 Konsertti päättyy viimeistään.

SUNNUNTAI 9.6
16.00 Portit avataan, aloitetaan turvatarkastus ja samalla avataan stadionin ravintola- ja myyntipisteet.
18.00 Ice Nine Kills
18.55 Five Finger Death Punch
20.30 Metallica 

24:00 Konsertti päättyy viimeistään.

Aikataulut ovat arvioituja ja voivat muuttua.

SAAPUMINEN:

Sujuvamman sisäänkäynnin tähden, yleisöä suositellaan saapumaan paikalle hyvissä ajoin – viimeistään 2 h ennen pääesiintyjän arvioitua aloitusaikaa. Saapumisinfoihin ja asiakaskarttaan kannattaa tutustua vähintään sen verran, että tarkistaa mikä sisäänkäyntiporteista kuuluu omalle lipputyypille. Lipulla pääsee sisään Stadionille vain kerran. Myös kahden päivän liput luetaan porteilla molempina päivinä kerran, ja kahden päivän lipulla pääsee sisään stadionille vain kerran per konserttipäivä.

LIPPU.PASS:

Konserteissa on käytössä digitaalinen lippu nimeltä LIPPU.Pass, ja ostamansa lipun saa käyttöön ainoastaan älypuhelimeen ladattavan Lippu.fi -sovelluksen kautta. Oma lippu kannattaa ladata Lippu.fi-sovelluksesta ennakkoon ennen stadionin alueelle saapumista mahdollisten ruuhkautuvien verkkoyhteyksien vuoksi. Lue tarkemmat ohjeet ja lisätietoa LIPPU.Passin digitaalisista lipuista Lippu.fi:n verkkosivuilta TÄÄLTÄ.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Mikäli LIPPU.Passin tiimoilta tulee kysyttävää, voi olla yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun.

METALLICA TAKEOVER SEKÄ FANZONE-ohjelmaa ympäri Helsinkiä!

Metallica-konserttien lisäksi viikonlopun aikana ohjelmassa on Metallica Film Fest Biorex Kulttuurikasarmilla, Finnish Metallica Tributen keikka On The Rocksissa, valokuvaaja Ross Halfinin jo loppuunmyyty Book Signing -tilaisuus, faneille rakennettu ilmainen Fan Zone -kohtaamispaikka sekä Apocalyptica Plays Metallica vol.2 Helsingin Jäähallilla. Katso koko ohjelma ja lisäinfot TÄÄLTÄ!

STADIONKESÄN UUTISET:

Tällä viikolla käynnistyy poikkeuksellinen tapahtumakesä, kun Live Nation rikkoo omia ennätyksiään tuodessaan Olympiastadionille ennennäkemättömät seitsemän jättikeikkaa, jotka houkuttelevat paikalle yli 300 000 katsojaa. Tämä kaikkien aikojen keikkakesä ja valtava yleisömäärä näkyvät myös kaupungilla ja tuovat merkittävää positiivista talousvaikutusta Helsinkiin ja koko pääkaupunkiseudulle.

Luvassa on unohtumattomia elämyksiä, kun maailmantähdet Metallica (7. ja 9.6.), Bruce Springsteen (12.7.) ja Coldplay (27.-28.7. ja 30.-31.7.) nousevat lavalle. Metallican takeover-viikonloppuna nähdään Metallican kahdesta erilaisesta settilistasta muodostuvan keikan lisäksi runsaasti oheisohjelmaa ympäri Helsinkiä. Coldplay tekee historiaa neljällä keikallaan, sillä koskaan aiemmin ei yksikään artisti ole esiintynyt Olympiastadionilla näin monta kertaa samalla kiertueella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy