Tämän hetken suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Billie Eilish kunnioitti Type O Negativea, Rob Zombieta ja Cradle Of Filthia paidallaan

Tämän hetken suosituimpiin ja kuunnelluimpiin pop-artisteihin lukeutuva on myös lukuisten rock- ja metallimuusikoiden suosiossa. Niin Radioheadin Thom Yorke kuin Opethin Mikael Åkerfeldtkin ovat julkisesti tunnustaneet ihailevansa Eilishin tavallista synkempää ja omaleimaisempaa pop-musiikkia.

Koska Eilish on otettu myös metallipiireissä vastaan tavallista pop-tähteä paremmin, on hän mitä ilmeisemmin halunnut osoittaa tukeaan. Eilishin on nähty käyttävän konsertissaan paitaa, johon on koottu kollaasiksi kuvia Rob Zombien, Cradle Of Filthin sekä Type O Negativen kansikuvista. Zombie sekä ovat kumpikin kirjoittaneet Eilishin paitavalinnasta sosiaalisessa mediassa.

”Billie Eilish on ehdottomasti uniikki ja kova supertähti, joka kulkee omaa tietään. On niin mahtavaa nähdä hänet tukemassa Type O’ta!”, Type O Negative kirjoittaa Facebookissa.

puolestaan antaa Instagramissa ymmärtää, että Eilish on käyttänyt aikaisemminkin miehen fanipaitaa lavalla. Kuvahaun perusteella Eilish on aikaisemmin nähty yllään Rob Zombien ”Get High” -paita.

 

Kommentoi julkaisua