Ember Falls Tampereen Klubilla 2018 kuva: Outo Kuva

Tammer Tömisee indoor metal fest palaa Tammerfestien aikaan!

Kirjoittanut Outi Puhakka - 4.7.2019
Ember Falls Tampereen Klubilla 2018 kuva: Outo Kuva

Tammer Tömisee ja aitaa kaatuu!

Järjestyksessään toinen Tammer Tömisee indoor Metal Fest valtaa Yo-Talon Tammerfest perjantaina 19.7. kun lavan pistää koetukselle Tampereen varmasti kovimpiin iskukuntoisiin metallijyriin lukeutuvat Ember Falls, Palehørse sekä Diefall! Tammer Tömisee on (toistaiseksi) sisätiloissa toimiva metallifestari, jonka tarkoituksena on esitellä metalliosaamista ja luoda metalliyhtyeille lisää esiintymisalustaa. Festaria kasvatetaan pikkuhiljaa, ja tavoitteena on tulevaisuudessa ulkoilmafestivaali. Mutta koska? Vielä vaikea sanoa. You have asked for metal, you will get metal!

Liput vain ovelta 11,5€.

Aikataulut:

21.00 Ovet auki
22.00 Diefall
23.00 Palehørse
24.00 Ember Falls

Ember Falls

Debyyttisingellään ”Shut Down With Me” läpimurron tehnyt ja sen myötä maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Spinefarm / Universal Musicin kanssa solminut Ember Falls lukeutuu tällä hetkellä useiden tahojen mukaan suomen kirkkaimpiin toivoihin elektronisen metallin genressään. Toista albumiaan työstävä Ember Falls teki huhtikuussa paluun keikkalavoille kiertämällä Dead By Aprilin sekä Blind Channelin kanssa, ja mitä medioihin on uskominen, ei Ember Falls ole menettänyt teräänsä studiossa, vaan palasi keikkailemaan entistä kovemmassa kunnossa!

https://www.facebook.com/EmberFallsOfficial/

Palehørse

Tamperelainen Amendfoil vaihtoi nimensä Palehørseksi ja solmi levytyssopimuksen arvostetun norjalaisyhtiön Indie Recordingsin kanssa. Kyseisessä yhtiössä työskentelee myös suosittuja yhtyeitä kuten Kvelertak, Cult of Luna ja Shining. Amendfoilin perintö näkyy vahvasti myös Palehørsen tuotannossa, sillä Palehørsen debyyttilbumi koostuu Amendfoilin viimeiseksi jääneen albumin biiseistä. Tässä tapauksessa voisi sanoa että keisari sai uudet vaatteet ja oh boy millaiset vaatteet! Jo Amendfoil nimellä ylistystä ja likipitäen täysiä kymppejä arvosteluista napsinut Palehørse on ehdottomasti nähtävä ja kuultava livenä!

https://www.facebook.com/palehorsefinland/

Diefall

Mukana illassa on paikallista oman genrensä metalliosaamista edustamassa DIEFALL, joka tekee kyseisenä iltana vasta toisen esiintymisensä livenä.
Vaikka Diefall on nimenä uusi, ei se tarkoita etteikö jäsenistöllä olisi vuosisatojen kokemusta alalta. Bändin jäsenistössä nähdään nimittäin jäseniä sellaisista yhtyeistä kuin Lovex ja T.A.P.
Diefall onnistui ruoskimaan ensikeikallaan yleisön niskoja särkevään moshaukseen, eikä ole epäilystäkään etteikö Diefall saisi samaa efektiä aikaiseksi Yo-Talolla! Must see!

https://www.facebook.com/diefallband/

Tapahtuman järjestää Lee Agency yhteistyössä YO-talon kanssa.

https://www.facebook.com/events/610476402800052/