Tammerfest tulee suurempana kuin koskaan

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 15.2.2012

Tämän vuoden Tammerfest kokee merkittäviä alueellisia muutoksia. Viime vuosien valtavan kysynnän vuoksi Suomen suurin kaupunkifestivaali saa Pakkahuoneen, Keskustorin ja Vuolteentorin rinnalle uuden pääareenan. Tänä vuonna yleisölle avataan pääsy myös Ratinanniemeen, jossa tarjolla on musiikkia kahdelta lavalta kaikenikäsille. Alueella on erilliset K-18 -anniskelualueet, joten myös perheen nuoremman polven voi ottaa keikoille mukaan. Sisäänkäynti alueelle tapahtuu Laukontorilta uutta Laukonsiltaa myöten. Paikalle pääsee myös Ratinan kautta, jossa on toinen sisäänkäynti. Alue vastaanottaa 8000 festivaalivierasta.

Ratinanniemessä esiintymisensä ovat torstaina vahvistaneet Apulanta, Kotiteollisuus, Viikate, Mokoma ja Stam1na, perjantaina Yö, Popeda, Neljä Ruusua, Kaija Koo ja Petri Nygård sekä lauantaina Eppu Normaali, Lauri Tähkä, Chisu, Cheek ja Erin. Runsaasti lisää ohjelmaa julkistetaan myöhemmin.
Alueelle myydään yhden, kahden ja kolmen päivän lippuja. Lipunmyynti alkaa kaikissa Lippupalvelun pisteissä R-Kioskit mukaan lukien maanantaina 27.2. klo 9.00.

Paljon yleistä keskustelua herättänyt Keskustorin teltta jää tänä vuonna unholaan, mutta alue tarjoaa silti tapahtumalle perinteiseen tyyliin musiikkipitoista ohjelmaa – tällä kertaa maksutta. Muun muassa Klubilla totutusti nähdyt Kari Peitsamon iltapäiväkeikat siirtyvät Keskustorille. Alueelle tulee nousemaan keskieurooppalaistyylinen ruoka- ja juomakeidas, jossa on satsattu tuotteiden laatuun ja tunnelmaan. Tarjolla on runsaasti erikoisoluita ja laaja kattaus ruokatuotteita isompaan ja pienempään nälkään. Tuotemyyntipisteiden lisäksi tapahtuma-alueella on huomioitu hyvin eri fasiliteetit ja niiden toimivuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Muina tapahtuma-areenoina säilyvät kaupungin vetovoimaisimmat klubit. Lisää ohjelmajulkistuksia tehdään koko kevään ajan.

LIPUT Ratinanniemeen:
TO 39 euroa
PE 42 euroa
LA 45 euroa

3 päivän lippu 105 euroa
2 päivän lippu (pe-la) 79 euroa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

LIPUNMYYNTI:
Lippupalvelun pisteet R-Kioskit mukaan lukien ma 27.2. klo 9.00

Tammerfest Tampereella 11.-14.7.2012

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat