Tampere Punk Fest 2018 tarjoaa kahden päivän punk-putken 8.-9. kesäkuuta Tampereen Hiedanrannassa

Suicidas

Tampere saa kesällä uuden Tampere Punk Fest 2018 -nimisen kaupunkifestivaalin. Kaksipäiväisen festivaalin esiintyjälistalla on yhteensä 29 bändiä kotimaasta ja ulkomailta. Nimensä mukaisesti punk-musiikkiin keskittyvä Tampere Punk Fest järjestetään 8.-9. kesäkuuta Lielahden Hiedanrannan Kuivaamolla.

Festivaalin melodista ja melankolistakin osastoa edustavat esimerkiksi espanjalais-itävaltalainen Suicidas sekä kotimaisista pitkän linjan tamperelaisbändi Punk Lurex ja uudempi lupaus, rovaniemeläinen Puhelinseksi. Rajumpaan hardcore-genreen sijoittuvia bändejä ovat muun muassa brittibändi Disorder ja ruotsalainen Mob 47.

– Puolalainen klassikkobändi Moskwa ja tamperelainen Kohu-63 ovat ehkä jotain siltä väliltä, kuvaa festivaalin järjestelyistä vastaava punkin monitoimimies Jukka Nakari.

Nakarin mukaan vaikeammin luokiteltavia ovat esimerkiksi japanilainen metallivaikutteinen Vanishing, tsekkiläinen rujomman linjan Malignant Tumour ja oululainen kulttibändi Radiopuhelimet:

”Bändejä on siis monipuolisesti punkin eri laidoilta. Erityistä tässä festivaalissa on se, että kaikki bändit ovat hyviä”.

Festivaalit järjestetään Tampereen Lielahden Hiedanrannan Kuivaamolla, joka tarjoaa tunnelmalliset ja isot puitteet Näsijärven rantamaisemissa.

– Vanha tehdasmiljöö luo tunnelmalliset puitteet ja tarjoaa isot ja monipuoliset tilat Näsijärven rantamaisemissa. Kuivaamolle on Tampereen keskustasta vain 5 kilometrin matka, ja sinne on hyvät bussiyhteydet. Alueella on lisäksi runsaasti pysäköintitilaa henkilöautolla saapuville, Nakari perustelee.

Festivaalialueella on myynnissä ruokaa, virvokkeita ja alkoholijuomia. Ruokatarjonnassa on huomioitu kasvisruokavaliot ja muut erityisruokavaliot. Bändien lisäksi luvassa on muun muassa skeittinäytös, pöytäjalkapalloturnaus, punk-visa ja köydenvetokisa ”Itä-Tampere vastaan Länsi-Tampere”.

Tampere Punk Fest starttaa perjantaina 8. kesäkuuta klo 1700. Lauantaina bändit aloittavat klo 1500.

Molempina päivinä käytössä on kolme lavaa, joista yksi on ulkolava. Ohjelma jatkuu sekä perjantaina että lauantaina pikkutunneille asti.

Kahden päivän ennakkolippu maksaa 50 euroa ja yhden päivän lippu 28 euroa. Ennakkoliput ovat myynnissä festivaalin kotisivuilla osoitteessa www.tamperepunkfest.com.

Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Lisätietoa:

www.tamperepunkfest.com
info@tamperepunkfest.com
www.facebook.com/events/203926556831408/

Kommentoi julkaisua