Five Finger Death Punch Hartwall Arena 20.1.2020

Tampereella tapahtui viime yönä kummia

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 29.6.2022

Keskustaan ja muihinkin kaupunginosiin ilmestyi 200 mystistä Sauna Open Air -ämpäriä. Eikä siinä vielä kaikki: jokaisessa ämpärissä oli pääsylippu noin viikon päästä alkavaan Sauna Open Air -tapahtumaan.

On suuri ilo, että voimme taas järjestää Saunan. Siksi halusimme jakaa hyvää oloa muillekin ja päädyimme lahjoittamaan nopeimmille ja valppaimmille täysi-ikäisille kansalaisille ilmaisen sisäänpääsyn festareille”, Sauna Open Airia järjestävän RH Entertainmentin toimitusjohtaja Riki Huhtala hymyilee.

Vaikka RH Entertainment organisoi vuosittain kymmenittäin keikkoja ja festivaaleja ympäri Suomen, Sauna Open Airilla on erityinen sija yrityksen sielussa ja sydämessä.

Hakametsän jäähallin parkkialue on meidän kotikenttämme ja sinne on kunnia-asia tuoda äärimmäisen laadukasta ohjelmaa. Sauna Open Airissa ei säästellä kansainvälisyydessä ja korkeatasoisuudessa”, Huhtala lupaa.

Ensi viikolla 7.-9. heinäkuuta Tampereella soittavat muun muassa Five Finger Death Punch, Bullet for My Valentine, In Flames, Hardcore Superstar, Turmion Kätilöt, Danko Jones ja Klamydia, joten Saunassa rock lämpenee monipuolisesti ja usein lähelle 100:aa astetta.

Sauna Open Air on ihan oma lukunsa Tampereen kesän festaritarjonnassa”, Huhtala kehaisee Hakametsän suurta rockjuhlaa.

SAUNA OPEN AIR
Hakametsän jäähallin parkkialue, Tampere
7.-9.7.2022
K-18/täydet ruoka- ja juomapalvelut

Ennakkomyynti: https://www.lippu.fi/artist/sauna-open-air/

saunaopenair.fi
rh-entertainment.fi