Tampereen kesän raskain festivaali lähtee merelle: MeriHelvetti-risteily seilataan lokakuun lopussa Silja Europalla

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 1.4.2022

Vaihtoehtometallin puolesta Tampereella vuodesta 2015 liputtanut SaariHelvetti-festivaali siirtyy syksyllä hetkeksi merelle. MeriHelvetti-risteily vie juhlijat Helsingistä Tallinnaan ja takaisin 29.-30. lokakuuta 2022.

SaariHelvetin tyyliin myös MeriHelvetissä soivat heavy metal -musiikin rankimmat genret. Tällä hetkellä mukaan ovat lähtemässä Turmion Kätilöt, Ensiferum, Finntroll, ranskalainen Betraying the Martyrs, Rytmihäiriö, Fear of Domination ja Stereo Terror dj’s, mutta luvassa on vielä lisäyksiä esiintyjäkaartiin. Promoottori Rowan Rafferty pohtii uutta risteilyä seuraavasti:

”SaariHelvetillä on uskollinen yleisönsä, joka tarvitsee “omaa musiikkiaan” myös muulloin kuin kesällä. MeriHelvetti on luonteva jatke festivaalilllemme: kun Viikinsaareen mennään laivalla, MeriHelvetti kelluu alusta loppuun. MeriHelvetin ohjelma on silkkaa asiaa: industrialia, bläkkistä, peikkometallia, synkkää raskautta ja tietenkin surmacorea. Uskon ja suorastaan tiedän, että tältä risteilyltä poistuu tyytyväisiä metallipäitä.”

MeriHelvetti-risteilyliput maksavat edullisimmillaan 59 euroa yhdelle matkustajalle. Ennakkoliput tulevat myyntiin Matkapojille maanantaina 4. huhtikuuta 2022 kello 9.

SaariHelvetti on Tampereella vuodesta 2015 järjestetty raskaaseen musiikkiin keskittyvä festivaali. Tapahtuma on aina järjestetty luonnonkauniissa Viikinsaaressa ensin yksipäiväisenä, mutta sittemmin kaksipäiväisenä jo usean vuoden ajan. Viikinsaareen laivataan tänä vuonna mm. Turmion Kätilöt, The Black Dahlia Murder (USA), Combichrist (USA), VOLA (DEN), Omnium Gatherum ja Moonsorrow. SaariHelvetin järjestää tamperelainen ohjelmatoimisto Nem Agency.

MeriHelvetti
Silja Europa
Helsinki-Tallinna-Helsinki
la 29.10.-su 30.10.2022
K-18

Turmion Kätilöt
Ensiferum
Finntroll
Betraying the Martyrs
(Fra)
Rytmihäiriö
Fear of Domination
Stereo Terror dj’s

  • lisäyksiä tulossa

Risteilyliput tulevat myyntiin ma 4.4.2022 kello 9 Matkapojille:
www.matkapojat.fi/merihelvetti

saarihelvetti.fi
nem.fi