Ember Falls Yo-Talo Tampere 2019

Tampereen legendaarisella Yo-talolla järjestetään jälleen keikkoja ensi viikolla

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 30.9.2021
Ember Falls Yo-Talo Tampere 2019

Koronakurimus on siirtänyt Tampereen Yo-talon “uutta alkua”, mutta viikolla 40 manserockin synnyinsijoilla soi jälleen elävä musiikki. Keskiviikkona 6. lokakuuta stagelle nousee The Voice of Finland -voittaja, voimakasääninen Antti Railio.

Torstaina ja perjantaina on puolestaan luvassa Lost in Music -festivaaliin kuuluvia keikkoja.

Torstaina 7. lokakuuta Yo-talolla voi kokea suomalaisen metallin laadukkaan, näkemyksellisen tulevaisuuden. Luvassa on ainakin progressiivisuutta, doomia, metalcorea ja tummaa, elektronista metallia, kun materiaaliaan väläyttävät Wheel, Balance Breach, Edge of Haze ja Jaani Peuhun Mercury Circle, joka tekee Yo-talolla ensiesiintymisensä.

Perjantain tunnelma on viihdyttävän punk. The Scum Orchestran folkahtava indiepunkrock ja High School Dropoutsin häpeilemätön pop-punk-tykitys nostattavat tunnelman hieman kattoa korkeammalle. Oman pomminsa pudottaa myös parasta aikaa kuudetta albumiaan valmisteleva tuttu 90-luvulta: Juustopäät.

Kaikki tapahtumat toteutetaan puolella Yo-talon normaalista yleisökapasiteetistä, joten ennakkolippuosto on suositeltava temppu!

 

ke 6.10. show klo 19

Antti Railio, 19,50 (ennakko), 20 e (ovelta)

to 7.10. show klo 20

Wheel, Mercury Circle, Balance Breath, Edge of Haze, 20 e (ennakko/ovelta)

pe 8.10. show klo 21

High School Dropouts, Juustopäät, The Scum Orchestra, 13,50 e (ennakko), 15 e (ovelta)

Yo-talon kaikki ennakkoliput myy lippu.fi

 

Myöhemmin lokakuussa Yo-talolla esiintyvät mm. Fear of Domination, King Satan, Noora Louhimo Experience ja Stig. Muita loppuvuoden herkkuja ovat mm. Heikki Silvennoinen & Heikki Hela Band, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ja Mouhous.

 

Yo-talo tiedottaa loppu- ja alkuvuoden ohjelmastaan, kun Pirkanmaan alueen kokoontumisrajoituksia seuraavan kerran höllennetään tai ne poistuvat kokonaan.