Tampereen SaariHelvetti julkistaa kesän 2021 ensimmäiset esiintyjät: The Black Dahlia Murder, Unleash The Archers sekä The Agonist vahvistamaan ohjelmaa

Joulupukki ja kaikki hänen vaihtoehtometallia rakastavat tonttunsa ovat äärimmäisen onnellisia, kun Tampereen kesän raskain festivaali julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä.

Tampereen Viikinsaareen saapuvat aaltojen päällä vuoden 2021 elokuussa yhdysvaltalaiset ja , Kanadan kovat ja sekä tanakka kotimainen kolmikko: peikkometallipelote , ilkeästi kiitävä tamperelainen ja mustan metallin äärimmilleen virittävä .

Joulupukin lipunmyynti alkaa keskiviikkona 9. joulukuuta. Ensimmäisinä saatavina ovat normaali kahden päivän lippu sekä kahden päivän VIP-lippu, joilla saa todella vastinetta rahoilleen: yhteensä SaariHelvetissä tullaan kuulemaan yli 20 yhtyettä, eikä sideshow-ohjelmistossakaan säästellä tulevanakaan vuonna.

Myös festivaalin tapahtumapaikka on ainutlaatuinen. Tampereen kesäkeidas Pyhäjärven keskellä on jälleen valmiina ottamaan vastaan Suomen hurjimmat metallipäät!

SaariHelvetin tarkat päivät ovat 6.-7. elokuuta 2021.

SAARIHELVETTI
6.-7.8.2021 Tampere, Viikinsaari

Combichrist (USA)
The Black Dahlia Murder
(USA)
Unleash the Archers
(CAN)
The Agonist
(CAN)
Finntroll
Diablo
Horna

89,50e
VIP: 179,90e (sis. pieni risteily ennen festivaalia, lasi kuohuviiniä, buffet-ruokailu, VIP-passi)

Ennakko: Lippu.fi
Lipunmyynti alkaa ke 9.12.2020 klo 9.

saarihelvetti.fi
facebook.com/saarihelvetti

Kommentoi julkaisua