Tamperelainen progemetalli-yhtye Joviac julkaisi uuden kappaleensa ”Here And Now”

Tampereelta ponnistava, progressiivista metallia esittävä Joviac julkaisi tänään toisen singlen tulevalta kakkosalbumiltaan. Uusi kappale on nimeltään ”Here And Now”, ja se toimii nimikkokappaleena yhtyeen 3. huhtikuuta julkaistavalle levylle.

Yhtyeen laulaja-kitaristi Viljami Wenttola kommentoi:

”’Here And Now’ on levyn nimikkoraita hyvästä syystä. Kappaleessa kiteytyvät kaikki keskeisimmät suuntaumukset ja vaikutteet jotka ovat läsnä musiikissamme tällä levyllä, eli keitä olemme yhtyeenä tässä ja nyt (Here And Now). Kappale on myös levyn pisin ja tarjoaa kuuntelijalle seikkailun äänimuodossa jännittävien ylä- ja alamäkien muodossa. Tämän kappaleen säveltäminen ja nauhoittaminen oli aivan yhtä jännittävä ja seikkailumainen kokemus kuin lopputuloksen kuuntelu. Biisi tuntui elävänsä ihan omaa elämäänsä ja joka vaiheessa inspiraatio toi uusia ideoita! Pakko myös kiittää Matias Kupiaista (Stratovarius) mielettömästä soolosta, sillä siitä tuli ehdottomasti kirsikka kakun päälle!”

Levyn voit tilata täältä.

Joviacin levynjulkkarikeikka järjestetään Tampereella YO-talolla yhdessä Externalin ja Everwaven kanssa 11. huhtikuuta. Tapahtumaan pääset tästä.

Kommentoi julkaisua