Tänään Vaasa Kaaosfestin päättävän 2 Times Terrorin MC Raaka Pee: ”Tulkaa paikan päälle, sillä seuraavaa kertaa ei välttämättä tule!”

Turmion Kätilöiden MC Raaka Peen luotsaama industrial metal -yhtye 2 Times Terror soittaa tänään harvinaisen klubikeikan Vaasassa Kaaoszinen järjestämässä Vaasa Kaaosfestissa WS Arenassa. Tavoitimme tien päältä MC Raaka Peen ja kyselimme hieman miehen mietteitä ja odotuksia illan tulevaa keikkaa kohtaan. Voit lukea lyhyen haastattelun tästä:

Morjensta, MC Raaka Pee. Tammikuu on saatu alta ja kohta teillä olisi alkamassa kiertue 2 Times Terrorin kanssa. Millaisin miettein lähdette rundia kohden ja kuinka vuosi on kokonaisuudessaan lähtenyt käyntiin?

MC Raaka Pee: Hyvillä mielin. Mukavaa päästä taas tien päälle soittelemaan keikkoja.

Soititte viime kesänä pitkästä aikaa keikan John Smith Rock Festivalissa. Millaiset fiilikset keikasta kaiken kaikkiaan jäi?

MC Raaka Pee:​ Kyllä oli pitkästä aikaa mahtavaa veivailla tällä porukalla. Oli niin mahtavata, että päätettiin haluta tätä asiaa lisää. ​

Julkaisitte hiljattain ”Lyrics Of Death” -nimisen kappaleen. Onko luvassa lisääkin uutta musiikkia, vai onko kyseessä vain yksittäinen kappale? Kertoisitko meille hieman kappaleesta? Miltä tuntui taas laulaa englanniksi?

MC Raaka Pee: ​Kyllä meillä on jatkuva sanoitus ja sävellystyö käynnissä. Englannin kieli oli tauon jälkeen kyllä vähän vieras ajatus. Monesti on käynyt niin, että vieraskielinen teksti lentää pöytälaatikkoon parin kokeilun jälkeen. Pitikin näköjään kokeilla kolme kertaa. Oli oikein virkistävä kokemus ja tätä tulee varmasti jatkossa lisää niin kauan kuin tulee materiaalia. ”Lyrics of Death” -kappaleesta tuli melko pelottava henkilökohtaisella tasolla. Teos on ensinnäkin melkoisen raskas. Yleensä biiseihin tulee tavalla tai toisella ”vauhtia” lisää, mutta tämä ei sitä kaivannut. Biisin ensimmäinen demo on tehty jo vuonna 2014. Kun biisi sai sanat ja nimen, alkoikin ihmisiä kuolemaan lähipiiristä. Oli todella omituinen tunne tapailla tämän biisin sanoja läpi ja kantaa läheisiä hautaan.

Miltä näyttää 2 Times Terrorin tulevaisuus? Millaisia suunnitelmia teillä on tulevan kiertueen jälkeen?

2 Times Terror

MC Raaka Pee:​ Teemme uutta materiaalia koko ajan. Kun musaa saadaan valmiiksi, niin tavoitteena on toki myös esittää sitä elävänä. Meille toimii parhaiten tällaiset ”mini kiertueet”​, koska bändissä on mukana lastemme molemmat vanhemmat ja lapsiakin on siunaantunut viisi kappaletta.​ Kuvasimme tuossa vähän aikaa sitten myös musavideon. Sitä saatte katsella piakkoin. ​​Odotan jännityksellä millaiset ihmiset tällä kertaa suuttuvat.​​ ​

Kiitoksia paljon ajastasi ja onnea tulevalle kiertueelle. Haluatko vielä lopuksi sanoa jotain viimeisiä sanoja Vaasa Kaaosfestiin teitä katsomaan tuleville faneille?

MC Raaka Pee: ​Kannattaa tulla nyt, jos haluaa meidät nähdä. Seuraavaa päivää ei välttämättä ole. Täällä voi kuolla vaikka mihinkä.​

Kommentoi julkaisua