Tanner tömisee jälleen Viikinsaaressa elokuussa: SaariHelvetin ensimmäiset esiintyjät julki

The Black Dahlia Murder

Tampereen kesän raskain festivaali julkistaa kuusi ensimmäistä esiintyjäänsä. Viikinsaaressa raskailevat ensi elokuun 7. ja 8. päivinä amerikkalaisyhtyeet Combichrist ja The Black Dahlia Murder, kanadalainen , ranskalainen sekä kotimaiset ja Mors Principium Est.

SaariHelvetin ensimmäiset kiinnitykset kuvastavat festivaalin halua säilyttää korkea laatutaso ja samalla tuoda uusia kokemuksia Tampereen kesään.

Luonnonkaunis Viikinsaari tärisee, kun lavalta velloo Combichristin aggressiivinen industrial-metalli, The Black Dahlia Murderin melodinen death metal, Unleash The Archersin kuolettava voimametalli, Betraying The Martyrsin deathcoresta ponnistava paahto, Ruoskan shock rock ja Mors Principium Estin melodinen death metal.

Kaiken kaikkiaan SaariHelvetin kahteen äänekkääseen festivaalipäivään tulee ottamaan osaa yhteensä noin 25 toinen toistaan tulisempaa aktia. Luvassa on nippu merkittäviä ulko- ja kotimaisia metalliyhtyeitä sekä laadukasta burleskiohjelmaa ja muuta sideshow-lavan piristävää toimintaa.

– On monta festivaalia, mutta vain yksi Helvetti. Tavoitteemme on jälleen tarjota Tampereen kesän raskain kokemus kaupungin kauneimmassa kesäkeitaassa, promoottori Rowan Rafferty toteaa.

SAARIHELVETTI
7.-8.8.2020
Tampere, Viikinsaari
K-18, täydet ravintolapalvelut

COMBICHRIST (USA)
THE BLACK DAHLIA MURDER (USA)
UNLEASH THE ARCHERS (CAN)
BETRAYING THE MARTYRS (FRA)
RUOSKA
MORS PRINCIPIUM EST
– Lisää esiintyjiä julkistetaan alkuvuodesta 2020.

– Erikoishintainen 2 päivän lippu on huomenna myynnissä Lippupisteessä hintaan 79,90e (sisältää ohjelman ja laivaliput).
– Myös kahden päivän VIP-lippu on saatavilla hintaan 169,90e (sisältää ohjelman, risteilyn Pyhäjärvellä ja muut kuljetukset sekä ruokaa ja juomaa).
– Muita lipputyyppejä on tulossa myyntiin alkuvuodesta 2020.

saarihelvetti.fi
facebook.com/saarihelvetti
lippu.fi

Kommentoi julkaisua