Tapahtumajärjestäjiin kuuluva Eastway Live on haettu konkurssiin – useita konsertteja peruttu

Fanit_2_Slayer_Final_World_Tour_Jaahalli_Helsinki_ 08122018_Metal_Visuals_Pasi_Eriksson_Photography
Fanit @ Jäähalli, Helsinki 8.12.2018

Taloussanomien mukaan Suomen suurimpiin tapahtumajärjestäjiin lukeutuva , joka tunnetaan myös nimellä , on haettu konkurssiin. Velkojana toimiva Verohallinto jätti konkurssihakemuksen Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen 5. helmikuuta. Hakemuksen mukaan verottajalla on tapahtumajärjestäjältä saatavia yhteensä 660 410,15 euron edestä.

Eastway Live on tähän mennessä perunut ainakin kolme konserttia. Kotimaisen Hectorin keikan lisäksi järjestäjä perui Doron esiintymisen Helsingin Kulttuuritalolla sekä Kim Wilden huhtikuisen Oulun konsertin. Suuri osa ihmisistä ei ole saanut rahojaan takaisin, ja jos konkurssi toteutuu, saatavat siirtyvät konkurssipesän vastuulle.

Ilta Sanomat -lehden Taloussanomien nettisivuilla lipunmyynnistä ja sitä kautta ostetuista lipuista kerrotaan seuraavasti:

”Lippuja Live Entertainment Finlandin tapahtumiin myydään järjestäjän oman -lippukaupan ohella Ticketmasterissa.

Ticketmasterin markkinointijohtaja Riitta Peitsala kertoo, että Ticketmaster Suomi toimii lippujen välittäjänä ja tilaisuuden järjestäjä eli Live Entertainment Finland vastaa tilaisuudesta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta.

Tämä tarkoittaa myös rahojen palauttamista mahdollisen peruuntumisen tapauksessa. Peitsalan mukaan kyse on Ticketmasterin yleisestä osto- ja käyttöehdosta, jotka asiakas hyväksyy lipun ostaessaan.”

 

Live Entertainment julkaisi torstai-iltana tiedotteen, jonka mukaan yhtiö valmistelee parhaillaan hakemusta yrityssaneeraukseen, mikä pysäyttäisi konkurssiprosessin. Yhtiö vakuuttaa tiedotteessaan sen toiminnan jatkuvan normaalisti, ja että kaikki myynnissä olevat tapahtumat järjestetään suunnitellusti.

Asiasta voi lukea lisää täältä .

Kommentoi julkaisua