Tapahtumajärjestäjiltä yhteistyössä European Metal Festival Alliance -virtuaalifestivaali: Keikkoja muun muassa Napalm Deathilta, Sabatonilta, Rotting Christilta ja Battle Beastilta

Kirjoittanut Janne Ollikainen - 14.7.2020

Keikkojen ja festivaalien tauottua ympäri maailmaa, ovat tapahtumajärjestäjät yhdistäneet voimansa ja tuovat festivaalit katsojien olohuoneisiin European Metal Festival Alliance -nimisen virtuaalifestivaalin muodossa. Tapahtumaa ovat olleet järjestämässä Alcatraz (Belgia) ARTmania (Romania), Bloodstock (Iso-Britannia), Brutal Assault (Tsekki), Dynamo (Alankomaat) Leyendas Del Rock (Espanja), Into the Grave (Alankomaat), Metal Days (Slovenia) Midgardsblot (Norja), Motocultor (Ranska) Party.San (Saksa) Resurrection (Espanja) ja Summer Breeze (Saksa).

Tapahtumassa nähdään esityksiä yhtyeiltä, kuten Sabaton, Napalm Death, Battle Beast, Avatar, Venom Inc., Harakiri For The SkyUnleash The Archers ja Butcher Babies. Keikkojen lisäksi nähtävissä on myös liuta haastatteluita, joissa ääneen pääsevät muun muassa Devin Townsend, Dee Snider, Christina Scabbia ja Wednesday 13.

Kyseinen festivaali järjestetään 7.-9. elokuuta, ja nähtävissä on ennen julkaisemattomia konserttitaltiointeja, sekä tapahtumaa varten kuvattuja esityksiä. Liput maksavat 6,66 euroa ja tuloilla tuetaan itsenäisiä tapahtumajärjestäjiä. Kyseisen viikonlopun aikana on nähtävissä yli 30 keikkaa, ja lipun avulla keikat ovat katsottavissa 48 tuntia alkuperäisen esitysajan jälkeen. Tapahtuman sivuilta on mahdollisuus ostaa myös fanituotepaketteja.

Lisätietoja ohjelmistosta, aikatauluista ja muista tapahtumaa koskevista tiedotteista voi katsoa tapahtuman kotisivuilta ja Facebook-sivuilta.