Tarja Turusen uusi Outlanders-projekti rakentaa sillan elektronisen musiikin ja kitaramusiikin välille – mukana maailmanluokan kitaristeja

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 29.10.2021

Viimeisen vuoskymmenen aikana Tarja Turunen on työstänyt kaikessa rauhassa uutta projektia EDM pioneerin Torsten Stenzelin kanssa. Outlanders on aivan uudenlainen konsepti Tarjan musiikkiuralla, joka kiinnostaa varmasti niin elektronisen musiikin ystäviä kuin kitaramusiikin ystäviäkin.

Tarjan visio Outlandersista oli luoda jotain uutta ja jännittävää. Soundipaletti koostuu yhtä lailla Tarjan klassisesti koulutetusta laulutyylistä, maalailevista elektronisista biiteistä sekä kitarasovituksista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Ensimmäinen single ”Closer To The Sky” ilmestyy kuukauden päästä 26. marraskuuta, ja kappaleen kitaraosuuksista vastaa YES-yhtyeestä tuttu Trevor Rabin. Tulevilla kappaleilla vierailee Trevorin lisäksi Joe Satriani, Marty Friedman, Ron ”Bumblefoot” Thal, Al Di Meola, Mike Oldfield, Walter Giardino, Vernon Reid, Jennifer Batten ja Steve Rothery.

Torsten Stenzel on saksalainen elektronisen musiikin uranuurtaja sekä lauluntekijä ja tuottaja. Hän on ollut mukana tuottamassa muun muuassa Mike Oldfieldin menestynyttä Tubular Bells -albumia sekä esiintynyt synistinä Nelly Furtadon, Rick Nowelsin ja Joss Stonen kokoonpanoissa.

Katso viralliset kotisivut https://tarja-outlanders.com/

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy