”Tästä maasta löytyy niin kovia lyyrikkoja, että oli kauhea kynnys aloittaa julkaisemaan musiikkia suomeksi” – Videohaastattelussa Ville Laihiala

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 8.9.2022

Suomalaisen metallimusiikin legenda Ville Laihiala (ex-Sentenced, ex-Poisonblack, ex-S-Tool) julkaisee syyskuun 9. päivä uransa ensimmäisen suomen kielellä lauletun albuminsa nimeltä ”Ei meillä ole kuin loisemme” Sakara Recordsin kautta. Idea albumista sai alun perin alkunsa jo vuonna 2011, mutta Laihiala kypsytteli albumiaan kaikessa rauhassa ennen kuin päätyi viimeistelemään sen yhdessä tuottaja Aksu Hantun ja masteroija Svante Forsbäckin kanssa.

Kaaoszine tapasi Ville Laihialan videohaastattelun merkeissä 31. päivä elokuuta Helsingissä ja keskusteli muun muassa kynnyksestä kirjoittaa suomenkielisiä lyriikoita ja siitä, mitä laulajalta voidaan odottaa sooloalbumin julkaisun jälkeen. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä ja Kaaoszinen oman suomenkielisen kanavan, johon metallilaulajiin keskittyvä videosarja tullaan julkaisemaan, puolestaan tästä. Tilaamalla kanavat tuet sivustomme toimintaa, eikä kanavan tilaaminen maksa mitään.

Voit kuunnella Ville Laihialan tulevalta sooloalbumilta tähän mennessä julkaistut singlet tästä: