Tätä mieltä Tarja Turunen on mahdollisesta Nightwish-reunionista

Tarja Turunen kertoi Kerrang-lehden haastattelussa, millaista oli esiintyä Nightwish-basisti Marco Hietalan kanssa yhdessä 12 vuoden tauon jälkeen. Vuoden 2017 jouluna parivaljakko esiintyi lavalla jälleen yhdessä, käynnissä olleen ”Raskasta Joulua”-kiertueen puitteissa. Tarja kertoi kokemuksesta seuraavaa:

”Luonnollisestikin olin hermostunut. En ollut nähnyt Marcoa 12 vuoteen, emmekä olleet pitäneet yhteyttä sen koomin. Olisi siis hassua sanoa, etten olisi ollut hermostunut tuossa tilanteessa. Kuitenkin olin hyvin utelias miten hänellä menee ja tahdoin tavata hänet. Esiintymispäivänä hän tuli koputtamaan pukuhuoneeni ovelle, mikä lopulta johti pitkään halaukseen. Sanoja emme kuitenkaan vaihtaneet muutamia muodollisuuksia lukuunottamatta. Pian olimmekin lavalla yhdessä, ja se olikin hetki, jota emme taatusti kumpikaan unohda. Todella tunteellista!”

Tapahtuma saikin fanit uskomaan, että Tarjan paluu Nightwishiin olisi mahdollista. Hän itse on kuitenkin aiheesta toista mieltä:

”Tiedän, että fanit tahtoisivat nähdä tämän tapahtuvan, mutta en näe sitä mahdollisena, jos rehellisiä ollaan. Marco liittyi bändiin paljon myöhemmin kuin minä, hän ei ollut siis alkuperäisjäsen. Hän oli minulle todella läheinen tyyppi. Tuomas Holopaisen kanssa emme ole nähneet aikoihin, mutta olemme olleet yhteyksissä. Tilanne ei ole niin paha kuin voisi olettaa. Menneisyys on mitä on, sitä ei voi muuttaa. Tulevaisuuteen voimme sen sijaan vaikuttaa.”

Tarja Turunen julkaisi elokuun lopussa viidennen sooloalbuminsa ”In The Raw”. Nightwish puolestaan on siirtynyt vasta studioon nauhoittamaan yhdeksättä pitkäsoittoaan.

 

Kommentoi julkaisua