Tauolle vuonna 2018 siirtynyt death metal -yhtye Morgoth julkistaa lopettaneensa

Saksalainen, vuonna 1985 perustettu death metal -yhtye ilmoittaa tulleensa tiensä päähän. Ilmoitusta edelsi määrittelemättömän mittaiselle tauolle asettuminen vuonna 2018.

”Siitä on jo kaksi ja puoli vuotta, kun päivitimme viimeksi ja julkistimme jäävämme märittelemättömän pituiselle tauolle bändin toiminnasta. Aika todellakin lentää! Nyt kuitenkin pitkän pohdinnan jälkeen voimme julkistaa, että me olemme todellakin saavuttaneet Morgothin matkan päätepisteen. Tämä on ollut todella mielenkiintoinen ja haastava matka bändin taannoisesta paluusta alkaen, ja tulemme aina vaalimaan niitä upeita kokemuksia ja hienoja muistoja, joita olemme näiden vuosien aikana saaneet. Kiitämme teitä kaikkia niistä! Nauttikaa ja tukekaa meidänkin edestämme sitä musiikkia, jota vielä on. Toivomme teille kaikille hyvää ja toivottavasti parempaa vuotta 2021. Pysykää turvassa!”, kuuluu yhtyeen sosiaalisessa mediassa jakama ilmoitus.

Bändi ehti julkiasta uransa aikana neljä studioalbumia, joista viimeisin on vuonna 2015 julkaistu ”Ungod”. Tuotantoon mahtuu lisäksi demo, pari lyhytsoittoa sekä muutama split-julkaisu, live-albumi ja kokoelma-albumi.

Kommentoi julkaisua