Tavastia-klubi aukeaa taas kaikenikäisille – Lastenkonsertit palaavat

Kuva: Niko Sihvonen

Tänä vuonna 50-vuotisiaan juhlistavan Tavastia-klubin kevään keikkatarjonta laajenee jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen koko perheen tapahtumiin, kun Tavastian Lastenkonsertit tekevät paluun. Kolme kevään konserttia on nyt julkaistu, ja konserttien liput ovat myynnissä Tiketissä.

Kevään ensimmäisessä lastenkonsertissa esiintyvät kaksoset Eino ja Aapeli, jotka rynnistivät koko Suomen tietoisuuteen vuonna 2018. Poikien ensimmäisen sinkun ”Mä voisin olla se” musiikkivideota on katsottu jo yli kymmenen miljoonaa kertaa. Einon ja Aapelin viimeisin julkaisu on joulupotpuri ”Jouluralli 2”. Energisillä kaksosilla on myös oma YouTube-kanava.

Huhtikuun lastenkonsertti, esteetön ”Mimmit Musiikki yhdistää”, on täysin uudenlainen koko perheen konserttikokemus. Siinä yhdistyvät tutut Mimmit-laulut, tukiviittomat ja laulujen tarinoita tukevat tausta-animaatiot. Viittomakielen ja puhevammaisten tulkki Siina Liimatainen tuottaa tukiviittomat jokaiseen lauluun ja viittoo mukana. Konsertissa opetellaan viittomia ja lapset pääsevät viittomaan ja leikkimään mukana! Mimmien uusi TV-sarja Mimmit Musapatti alkaa MTV3-kanavalla helmikuussa 2020.

Toukokuussa Tavastia-klubilla konsertoi Fröbelin Palikat. Mats Lillrankin, Ari Bergströmin, Hannu Mäkelän ja Timo Nuutisen bändin musiikillinen motto ja erikoisuus on edelleen alkuperäinen – ”Leikillisen liikuttavaa rytmimusiikkia lapsenmielisille”. Ohjelmisto rakentuu aina pienistä sormileikeistä suuriin jumppa- ja liikuntalauluihin, ja keikat ovat paremminkin hyväntuulisesti rokkaavia leikki- ja liikuntatuokioita kuin perinteisiä konsertteja. Edelliset Tavastian lastenkonsertit Fröbelin Palikoiden seurassa koettiin kolme vuotta sitten yhtyeen 30-vuotisjuhlissa.

Lastenkonserttien myötä uusi sukupolvi on ottanut omakseen Tavastia-klubin. Lavalla on nähty vuosien varrella lasten suuret suosikit, kuten Hevisaurus, Paukkumaissi, Ipanapa All Stars, Mutaveijarit, Gommi ja Pommi, Satu Sopanen, Kengurumeininki, Risto Räppääjä, Pentti Rasinkangas, lauluyhtye Rajaton ja monet muut.

Tavastian Lastenkonsertit
Su 8.3.2020 Eino ja Aapeli + TT, https://www.facebook.com/events/225710281794411/
Su 19.4.2020 Mimmit, https://www.facebook.com/events/496097211338294/
Su 3.5.2020 Fröbelin Palikat, https://www.facebook.com/events/513347799618752/

Kommentoi julkaisua