Kuva: Veera Rusanen

Tavastialle ja Semifinalille uusi pomo

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.9.2023

Helsingin Rock and Roll Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Mari Hatakka.

Hatakka aloittaa tehtävässään 1.1.2024 Juhani Merimaan ja Pekka Görmanin siirtyessä eläkkeelle operatiivisesta liiketoiminnasta. Lisäksi elokuussa 2023 Kaisa Laulajainen on aloittanut HRR Oy:n uutena ravintolatoimenpäällikkönä.

Hatakka on koulutukseltaan filosofian tohtori sekä vastavalmistunut kauppatieteiden maisteri. Hänellä on erittäin monipuolinen kokemus kulttuurialalta muun muassa Tiketin myyntijohtajana, Flow Festivalin markkinointipäällikkönä, Lippupisteen myyntijohtajana ja Espoon kulttuuritalojen ja -palveluiden kulttuuripalvelupäällikkönä. Hatakalla on lisäksi artistitaustaa useasta yhtyeestä kuten Topi Sorsakoski & Agents, Leningrad Cowboys ja Laika & Cosmonauts, joissa hän on toiminut taustalaulajana ja -tanssijana.

On mieletön kunnia päästä johtamaan Suomen tunnetuinta rock-klubia. Tavoitteenani on jatkaa ikonisen klubin perinteitä ja sen ainutlaatuista suhdetta artisteihin yhdessä tiimin kanssa. Livemusiikin kenttä on minulle erityisen rakas ja läheinen, joten on hienoa työskennellä sen eteen. Haluan varmistaa, että tulevaisuudessakin Tavastia on Suomen kiinnostavin keikkapaikka ja se pystyy vastaamaan yleisön toiveisiin ja odotuksiin maailman muuttuessa, ” Hatakka kommentoi.

HRR Oy:n perustajat Juhani Merimaa ja Pekka Görman jatkavat yhtiön hallituksessa ja Nina Hartikainen jatkaa liiketoimintajohtajana.

Olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme ja on suuri kunnia, että Mari Hatakka on ottanut tehtävän vastaan. Hatakka on erittäin monipuolinen kulttuurialan osaaja, joka on alalla tunnettu ja pidetty henkilö. On hienoa saada hänet mukaan osaksi yhtiötämme, ” Merimaa kommentoi.

Luetuimmat

Uusimmat