Taylor Momsen: ”Tämä vuosi on opettanut minua arvostamaan elämän pieniä iloja”

 on istunut tulevan ”Death By Rock N’ Roll” -albuminsa päällä ikuisuudelta tuntuneen ajan, ja laulaja kertoi Kerrangille kuluneen vuoden osoittautuneen sangen turhauttavaksi odotteluharjoitukseksi. Momsen totesi bändin olevan valmis kohtaamaan parhaassa tapauksessa yhtyeen uran mullistavan vuoden haasteet odottelusta huolimatta, ja kertoi pysyneensä koko kuluneen vuoden ajan visusti kotinsa uumenissa:

”Viimeiset 12 kuukautta ovat tuntuneet järjettömiltä. Rehellisesti sanoen, koko vuosi on ollut aivan naurettava. Mitä ihmettä tapahtui? Olen yrittänyt pärjäillä ja tehdä osani terveenä pysymisessä. Olen luulosairas, joten olen ollut todella paranoidi ja peloissani, enkä ole oikeastaan käynyt ulkona lukuunottamatta videokuvauksia New Yorkissa. Käytin lentäessäni kasvomaskia ja kumihanskoja jo kauan ennen pandemiaa, joten olin hyvin valmistautunut, mutta kulunut vuosi on silti ollut rankka.”

Momsen kommentoi albumin lykkääntymisen johtaneen turhautumiseen, vaikka singlet ”Death By Rock N’ Roll” ja ”25” nousivat rock-listoille ympäri maailman:

”Kaikesta sekoilusta huolimatta The Pretty Recklessin vuoteen on mahtunut mahtavia hetkiä. Tulevan albumin nimikkobiisi nousi suoraan listan kärkeen, mikä oli aika hullua. Etenkin näinä aikoina on pelottavaa julkaista uutta musiikkia, mutta singlen vastaanotto oli paras lahja mitä olisimme voineet ikinä saada. Saimme myös vihdoin asettaa albumille julkaisupäivän, 12. helmikuuta 2021. Pohdimme pitkään milloin tai miten saisimme edes julkaista koko albumin; on kummallista ilmoittaa uudesta levystä ja saada singlelle valtava levikki, vain päätyäkseen tilanteeseen jossa ei pääse esittämään kappaleita keikoilla. Koko tilanne tuntuu todella absurdilta.”

Kulunut vuosi on opettanut Momsenia arvostamaan pieniä asioita elämässä, ja laulaja kertoi oppineensa albumia varjostaneiden hankaluuksien kautta paljon aiempaa kärsivällisemmäksi:

”Minusta tuntuu että tämä vuosi on todella koetellut koko bändin kärsivällisyyttä – mutta tunnen oman kärsivällisyystasoni nousseen taivaisiin! Olen oppinut arvostamaan elämän pieniä iloja, enkä pidä kaikkea enää niin itsestäänselvänä. Vaikken voi rundata tai tavata fanejani, arvostan omaa aikaani kotona koirani kanssa. Asun Mainessa, jossa yhteiskunta pyörii normaalisti hirveällä vauhdilla, mutta huomaan yhtäkkiä ympäröivän luonnon kukoistavan lentokoneiden ja autojen poistuttua katukuvasta. On ollut kaunista katsoa kalojen, lintujen, kettujen ja peurojen kukoistavan, ja päästä lähemmäksi luontoa.”

The Pretty Reckless julkaisee odotetun neljännen studioalbuminsa ”Death By Rock N’ Roll” 12. päivä helmikuuta 2021.

Kommentoi julkaisua