Taylor Swiftin tuoreen albumin kansi muistuttaa hieman Ihsahnin hiljattaisen lyhytsoiton kantta: myös Ihsahn itse huomioi

– Tuska 2018.

Popmusiikin kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva julkaisi juuri uuden albuminsa ”Folklore” yllätyksenä. Levyn julkaisusta ilmoitettiin vain muutamia tunteja etukäteen, ja myös sen musiikki poikkeaa Swiftin normaalista tyylistä.

Levyn kansikuva on kuitenkin näyttänyt keränneen vertailevia katseita, joissa vertaukset kohdistuvat metallimuusikko Ihsahnin hiljattain julkaistun ”Telemark”-lyhytsoiton kansikuvaan.

Hieman toisiaan muistuttavat kansikuvat huomioi myös muun muassa Ihsahnin lyhytsoiton kansitaiteen tehnyt David Thiérrée, joka julkaisi asiasta Instagram-tilillään. Thiérrée kirjoittaa:

”En ole ainut, joka ajattelee, että Taylor Swiftin uusi kuvitus on melko metallia… Se on jopa melko lähellä Ihsahnille tekemiäni kuvituksia. Olisin voinut tehdä tuon hänelle, ja varmasti halvemmalla kuin mitä hän tuosta maksoi.”

Ihsahn julkaisi Thiérréen vertailun omalla Instagram-tilillään ja lisäsi, että ”henkilökohtaisesti pidän itse kyseisestä kuvituksesta”.

Ihsahnin ja Thiérréen kommenteissa ei ole toistaiseksi aistittavissa mitään vakavaa, vaan kyse on mitä todennäköisimmin leikkimielisestä kommentoinnista.

Kommentoi julkaisua