Ted Nugent: ”Painukaa vittuun sen rokotteenne kanssa”

Pitkän linjan republikaaniksi ja NRA:n kannattajaksi julistautunutta kitaristilegenda Ted Nugentia lienee turha yrittää suostutella rokotettavaksi. Äärimmäisen konservatiivisista näkemyksistään tunnettu Nugent jakoi joulupäivänä ajatuksiaan koronapandemiasta virallisella Facebook-sivullaan, todeten koko pandemian olevan yhtä suurta huijausta:

”Kyseessä ei ole oikea pandemia, eikä siihen ole oikeaa rokotetta. Olen pahoillani. En ole ottamassa mitään rokotetta. Jos lähestyt minua neulan kanssa ja pelkään henkeni edestä, tiedät mitä pystyn tekemään jos teet niin. ’Hei! Olen hallituksesta! Tämä neula on hyväksi sinulle!’ Haistakaa vittu.”

Kyseessä ei ole Nugentin ensimmäinen kannanotto koronarokotetta vastaan. Aiemmin Nugent uhosi Facebook-sivullaan näyttävänsä ”sieluttomille, valtaa väärinkäyttäville tyranni-byrokraatinretku-persläville” närhen munat, mikäli kukaan kehtaisi häntä neulan kanssa lähestyä:

”Hei sieluttomat, valtaa väärinkäyttävät tyranni-byrokraatinretku-perslävet, tulkaa heiluttamaan neulaanne niin revin sen käsistänne ja tungen sen perseeseenne. Oliko kysyttävää? Soita 1-800-idiootti ja Michael Moore selittää sinulle kuinka henkilökohtainen hygienia on yliarvostettua. Painukaa vittuun sen rokotteenne kanssa.”

Kommentoi julkaisua