”Tee se itse -elämä: Combat Rockin tarina” -dokumenttielokuvan ensi-ilta-kiertue starttaa tällä viikolla

Tampereen elokuvajuhlilla parhaan elokuvan palkinnon yleisökategoriassa voittanut “Tee se itse -elämä: Combat Rockin tarina” -dokumenttielokuvan ensi-ilta-kiertue starttaa keskiviikkona 20.3. Joensuusta ja sitä seuraavat ensi-illat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Jyväskylässä. Ensi-illat eivät varmasti jätä ketään kylmäksi, sillä elokuvan jälkeen fiiliksiä pääsee mehustelemaan jatkoklubille, jossa esiintyvät Combat Rockille levyttäneet bändit.

www.youtube.com/watch?v=HLxponEKBGo&t

Kaupungista riippuen lauteille nousevat pitkän uran tehneet kotimaiset punkyhtyeet Wasted, Manifesto Jukebox ja Kuudes Silmä. Nopeasti loppuunmyyneellä Helsingin jatkoklubilla Loosessa on tänä vuonna Manifesto Jukeboxin ainoa Suomen esiintyminen ja samalla yhtyeen 20-vuotisjuhlakeikka.

Elokuvan maailman ensi-ilta oli Tampereen elokuvajuhlilla 7.3. osana kotimaista kilpailusarjaa. Näytös oli lähes loppuunmyyty ja yleisö äänesti dokumentin festivaalien parhaaksi elokuvaksi. “Tampereen näytöksessä oli mahtava tunnelma! Yleisö eli mukana ja nauroi, itki ja riemuitsi leffan aikana. Mahtavaa viimeinkin päästä näyttämään tämä kaikille”, kertoo elokuvan toinen ohjaajista Janne Tanskanen.

Ensi-ilta-kiertueen lisäksi näytöksiä myös muihin kaupunkeihin on jo suunniteltu ja tietoa niistä julkistetaan piakkoin.

“Tee se itse -elämä: Combat Rockin tarina” on dokumenttielokuva intohimosta, omaehtoisesta tekemisestä, pikkukaupunkien ahdistavuudesta, punk-ideologiasta ja aikuisuuden tuomista elämänmuutoksista. Tarina kerrotaan 2000-luvun merkittävimmän suomalaisen punklevy-yhtiö Combat Rock Industryn kautta.

Elokuvan ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet Janne Tanskanen ja Ville Asikainen.

Näytökset:
20.3 Joensuu, Elokuvateatteri Tapio (jatkoklubi @ La Barre: Wasted + Ongelma)
21.3 Lappeenranta, Uus Hoi Sie. (näytöksen jälkeen Wasted)
22.3 Helsinki, Bio Rex (jatkoklubi @ Bar Loose: Wasted ja Manifesto Jukebox – loppuunmyyty)
23.3 Jyväskylä, Lutakko (näytöksen jälkeen Wasted ja Kuudes Silmä)

Elokuvan facebook-sivu: www.facebook.com/tsiedokumenttielokuva

Elokuvan promokuva: https://bit.ly/2W59uLK
Elokuvan synopsis: https://bit.ly/2CsLRp7

Kommentoi julkaisua