Teenage Bottlerocket Suomeen marraskuussa

Teenage Bottlerocket 2013Yksi Yhdysvaltojen suosituimpia pop punk -bändejä, saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Yhtye esiintyy keskiviikkona 27.11. PRKL Clubissa Helsingissä ja seuraavana päivänä osana Volbeatin Euroopan kiertuetta Helsingin Hartwall-areenalla. PRKL Clubin illan aloittaa yhden paluukeikan tekevä . Liput keikalle ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Legendaariselle Fat Wreck Chords –levy-yhtiölle levyttävä Teenage Bottlerocket on ahkeran ja energisen livebändin maineessa. Yhtye onkin tien päällä lähes jatkuvasti. PRKL Clubissakin bändi esiintyy siksi, että he halusivat Volbeat-kiertueen välipäivälle keikan. Kaksoisveljesten, laulaja-kitaristi Rayn ja rumpali Brandonin sekä toisen laulaja-kitaristi Kodyn ja basisti Miguelin vuonna 2001 perustama bändi on ehtinyt julkaista 5 albumia.

Yhtyeen musiikki liikkuu samoissa maastoissa kuin vaikkapa Ramones, Screeching Weasel ja The Queers. Yhtyeen suurimpia hittejä ovat olleet mm. Skate or die, In the basement ja Headbanger.

PRKL Club illan aloittaa Seinäjoella vuonna 1996 perustettu pop punk -bändi The Odorants, joka kasaa rivinsä yhden keikan ajaksi. The Odorants julkaisi uransa aikana kaksi albumia ja lopetti toimintansa vuonna 2009.

Kommentoi julkaisua