Teksti-TV 666 juhlistaa 10-vuotista taivaltaan juhlakeikalla maaliskuussa Ääniwallissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.2.2024

Uudistuneen Ääniwallin avajaisviikonloppuna 9. maaliskuuta juhlitaan Teksti-TV 666 -yhtyeen 10-vuotista taivalta. Illassa ovat mukana Emma-ehdokkuuden Vuoden Rock -kategoriassa napannut Kissa sekä All Star Megaband -kokoonpanolla esiintyvä Sir Liselot.

Teksti-TV 666 soittaa äänekkäitä ja venytettyjä vaihtoehtorock-kappaleita täynnä motorik-junnausta, shoegazea, psykedeliaa, power popia ja satunnaisesti tyhjästä ilmestyviä protometalliriffejä. Bändi välttelee liiallista vakavuutta ja vannoo alati kasvavan äänivalli-armeijan sekä useiden vokalistien nimeen. Kevään ainoalla Tekstari-keikalla Ääniwallissa kuullaan tulevan levyn biisejä sekä yhtyeen 10 vuotta täyttävä debyytti-EP kokonaisuudessaan. Piritorilta taivaaseen!

Kissa on yhdistelmä glitterin kyllästämää 70-luvun glam-spektaakkelia, dekadenttia kapinaa kapinaa vastaan ja kiihkeää rakkautta. Yhtye ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock ’n’ rollin alkulähteestä, herkästä ja kuplivasta pop-estetiikasta sekä voimapopin isoista harmonisista kitaroista ja melodiakoukuista. Livenä Kissa on päällekäyvän riehakasta, leveiden haara-asentojen ja armottomana vinkuvien kitaroiden kuorruttamaa poprock-unelmaa. Talla on pohjassa ja hiki pinnassa, ja hurmos pitää otteessaan alusta loppuun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Sir Liselot esiintyy Ääniwallissa spessukokoonpanon voimin. Lavalla nähdään soittajia muun muassa Kristiina- ja Kissa-yhtyeistä. Keikalla kuullaan biisejä tuoreelta levyltä ”Paprika, Quirky Girl Moshpit” sekä valikoituja kappaleita vuosien varrelta. Et halua missata spektaakkelia!

Liput ennakkoon 20 euroa / ovelta 22 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat