Temple Balls liittyi Frontiers Musicin talliin: kuuntele ”Thunder From the North” -biisi musiikkivideon kera

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 6.2.2021
Temple Balls 2021, kuva: Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.

Oululainen hard rock -yhtye Temple Balls allekirjoitti levysopimuksen Frontiers Music Srl -levy-yhtiön kanssa. Sopimuksen kunniaksi bändi julkaisi uuden biisin nimeltä ”Thunder From the North”.

Tuore single on mukana bändin kolmannella ”Pyromide”-albumilla, joka ilmestyy huhtikuun 16. päivä. Sen on tuottanut jälleen H.E.A.T.-yhtyeestä tuttu Jona Tee, joka kommentoi yhteistyötä:

”On ollut ilo työskennellä Temple Ballsin kaikkien albumeiden parissa. Pyromide on heavy metal -klassikko ja bändin vahvin albumi. Nämä tyypit todella elävät ja hengittävät heavy metallia.”

Temple Balls lähtee lokakuussa Euroopan-kiertueelle H.E.A.T.-yhtyeen sekä Reachin kanssa, ja sen tuore ”Thunder From the North” -kappale on kuunneltavissa talvisen, Mikko Pohjolan tuottaman musiikkivideon muodossa.

”Thunder From The North on sekoitus pohjoisen tulikiveä, kananlihaa nostattavaa seerumia sekä oiva soundtrack vaikkapa pullotettuun rokkarin intohimoon. Biisi kertoo käytännössä siitä, mitä on soittaa bändissä nimeltä Temple Balls. Halusimme valita tämän ensimmäiseksi sinkuksi, koska tämä biisi vetää turpaan!

”Videossa haluttiin vaihteeksi näyttää ihmisille maisemaa, jollaisessa oikeasti asumme. Saattaahan tuommoiset kinokset olla jollekin vaikka eksoottisia, mutta jos ei eksoottisia, niin onhan nuo nyt vitun hienoja.”