Temple Balls tarjoilee ”T.O.T.C.”-musiikkivideolla lisämaistiaisia kolmannelta albumiltaan

Kirjoittanut Joonas Arppe - 6.3.2021

Hiljattain Frontiers Music -levy-yhtiölle kiinnitetty oululainen hard rock -yhtye Temple Balls julkaisi toisen singlen ja musiikkivideon 16. huhtikuuta saapuvalta ”Pyromide”-albumiltaan. Tyylillisesti ”T.O.T.C” jatkaa linjassa yhtyeen aiemmilla tuotoksilla kiteytetyn, hookeilla ja sing-alongeilla turboahdetun rockin kanssa.

Yhtye povailee ”Pyromidesta” uransa vahvinta albumia tähän mennessä:

”Jälleen kerran, kaadoimme valtavaan määrän verta, hikeä ja kyyneliä hard rockin ja heavy metalin taikapataan, ja odotamme innolla koko paketin julkaisua yleisön kuultavaksi. Niinhän ne sanovat, että ’kolmas kerta toden sanoo’ – mielestämme ’Pyromide’ vahvistaa sanonnan loistavasti. Toivomme todella, että nautitte siitä yhtä paljon kuin me itse! Kiitos kaikille!”

”Pyromiden” ohella Temple Ballsin kaksi ensimmäistä albumia tuottanut H.E.A.T.-kosketinsoittaja Jona Tee vahvistaa luvassa olevan pätevä sekoitus hard rockia ja heavy metalia:

”Voin kertoa sen verran, että nämä jätkät rakastavat heavy metaliaan. Opin suomalaisen rockin esi-isien ikivanhoista metodeista jotain joka kerta, kun ylitän Itämeren. On nastaa, että saan kutsua näitä hulluja ystävikseni, ja uskon ’Pyromiden’ olevan heavy metal -klassikko ja Temple Ballsin vahvin albumi tähän mennessä.”

Kappalelista:
1. Thunder From The North
2. Long Ways, Long Lies
3. T.O.T.C.
4. Fallen Youth
5. Bad Bad Bad
6. What Is Dead Never Dies
7. Unholy Night
8. Heart Of A Warrior
9. You Better Run
10. If Only I Could
11. Something To Die For

Ota ”T.O.T.C” haltuun alta: