Tenacious D julkaisi ”Post Apocalypto” -sarjansa kolmannen osan ja uuden kappaleen

Jack Blackin ja Kyle Gassin rock-duo Tenacious D on julkaissut ”Post Apocalypto” -animaatiosarjansa kolmannen osan sekä uuden kappaleen ”Take Us Into Space”. Animaatiosarjan kuvituksesta ja ääninäyttelystä vastaavat Black ja Gass. Tenacious D julkaisee marraskuun 2. päivä sarjan nimikkoalbumin, jonka on tuottanut John Spiker. Levyn teossa on ollut mukana myös Foo Fightersin solisti Dave Grohl, joka vastaa levyn rumpuosuuksista. Animaation kuvituksesta vastannut Black kertoi Rolling Stone -lehdelle antamassaan haastattelussa inspiraation lähteistään sarjaa tehdessään:

”Beavis And Butt-Head, first and foremost. You can say that those were bad drawings, but they were also brilliant in their badness. There’s nothing ever as funny as a drawn character as Beavis or Butt-head, those guys were a revelation. And so we were trying to get to that magical spot that Mike Judge found.”

“There were hundreds of hours of drawing involved. It was my serious job. I was doing it all the time. I was 9-to-5in’ it. I have to say, I really enjoyed the process. And I hope that this thing is a gigantic success and we have to do another season because I’m digging it. I think I like it more than acting.”


”Post-Apocalypton” kappaleet:

1. Post-Apocalypto Theme
2. Desolation
3. Hope
4. Cave Women
5. Making Love
6. Scientists
7. Take Us Into Space
8. I’ve Got To Go
9. Fuck Yo-Yo Ma
10. Reunion/Not So Fast
11. Daddy Ding Dong
12. Chainsaw Bazooka Machine Gun
13. Robot
14. March
15. Turd Whistle
16. Colors
17. Who’s Your Daddy?
18. JB JR Rap
19. Woman Time
20. Save The World
21. Post-Apocalypto Theme (Reprise)

Rock-duo kävi  tällä viikolla First We Feastin haastattelussa, jonka voi katsoa tästä: