Kuva: Timi Nordman

Teresa Banks julkaisi toisen albuminsa ”lt’s Already Yesterday”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 13.7.2023

”Kun tämä sota loppuu, niin uusi sota alkaa”, festivaalikesään valmistuva helsinkiläinen Teresa Banks julkaisi maailman epätoivosta ja kaaoksesta kertovan toisen albuminsa.

Suomalaisista, espanjalaisesta ja italialaisesta jäsenistä koostuva Teresa Banks julkaisi 6. heinäkuuta toisen albuminsa. Albumi kantaa nimeä ”lt’s Already Yesterday”. Nimi kuvaa nykyistä nopeasti liikkuvaa maailmaa, jossa päätöksiä ja tekoja ei kannata jättää huomiseen, mutta se on myös Groundhog Day (Päiväni murmelina, 1993) -elokuvan italiankielinen nimi.

”Tavoitteena oli ottaa tämä vuosi rauhallisemmin, kun muutamalle meistä syntyi jälkikasvua. Sovittiin tammikuussa ettei soiteta kesällä keikkoja, vaan tehdään levy rauhassa loppuun. Sitten alkoi tulla pyyntöjä kesäfestareille soittamaan…” toteaa bändin basisti Jussi. ”Bändin musiikki on vähän uudistunut ja haluttiin saada uutta materiaalia, kun saatiin tällaiset tilaisuudet!”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Teresa Banks nähdään heinäkuussa KNRD -festivaaleilla Nurenbergin kauniissa metsämaisemissa Saksassa ja Suomessa legendaarisella punk-festivaalilla Puntalassa. Elokuussa bändi soittaa Tampereen Manserama -skeittifestivaaleilla ja suuntaa Euroopan suurimpaan melodisen punkin festivaaleille Punk Rock Holidaylla Slovenian Tolminiin.

”Päästään soittamaan omien esikuvien kanssa samoilla lavoilla ja toivotaan, että tämä avaa ovia taas seuraaville mahdollisuuksille.” Festivaalirupeaman päättää Vantaalla järjestettävä Koisorock.

Musiikillisesti ”lt’s Already Yesterday” albumilta Anti-Flagmaisia yhteislaulukertosäkeitä, kuin myös nopeampaa teknistä skeitti punkiIle tyypillistä kikkailua. Levyltä löytyy varmasti kaikille punk rockin ystäville jotain.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Teresa Banks – ”lt’s Already Yesterday” albumi on kuultavissa kaikilla eri digitaalisilla musiikkialustoilla. Albumista on tulossa fyysiset painokset vinyylinä, CD:nä ja kasettina syyskuussa. Fyysisen kopion tulet löytämään omasta lähi punk-distrostasi.

Luetuimmat

Uusimmat