Terrorizer kiinnitetty The End Recordsille

Kirjoittanut Teemu Esko - 28.7.2016

TerrorizerYhdysvaltalainen death metalin ja grindcoren legenda Terrorizer on sopinut levytyssopimuksen The End Recordsin kautta, ja on parhaillaan studiossa nauhoittamassa tulevaa neljättä studioalbumiaan. Viimeisin ”Hordes Of Zombies” -levy julkaistiin 2012, kun taas yhtyeen 1989 julkaistu “World Downfall” -debyyttialbumi uudelleenjulkaistiin 2013. Terrorizer sai kyseisellä julkaisulla muiden äärimetalliyhtyeiden huomion, ja rumpali Pete Sandoval sekä kitaristi Jesse Pintado (k. 2006) liityivät vastaavasti Morbid Angelin ja Napalm Deathin riveihin. Yhtye oli tämän seurauksena hetken aikaa tauolla, vaikkakin Sandoval ja Pintado soittivat uusissa yhtyeissään myös Terrorizerin tuotantoa.

Sandoval aktivoi yhtyeen uudelleen 2005 uuden kokoonpanon kera, ja ”Darker Days Ahead” -niminen toinen studioalbumi julkaistiin 2006. Tuolloin yhtyeessä vaikuttivat Sandovalin ja Pitandon lisäksi vokalisti Anthony Rezhawk sekä bassoa ja toista kitaraa soittava Morbid Angelista tuttu Tony Norman, mutta Pitando kuoli yllättäen levyn julkaisun aikoihin.

Yhtye palasi jälleen 2012 kokoonpanolla Sandoval, Rezhawk, Morbin Angelin David Vincent (basso) ja Katrina Culture (kitara), ja julkaisi ”Hordes Of Zombies” -nimisen albumin samana vuonna. Monstrosityn perustajajäsen Lee Harrison korvasi myöhemmin Culturen, kun taas uudeksi laulaja-basistiksi valittiin Sam Molina (Monstrosity, Inferneaon).