The 1975 Helsingin keikka siirtyy kesäkuulle ja Kaapelitehtaalle

The 1975

Brittiyhtye The 1975 tiedotti alkuviikosta, että joutuu siirtämään Euroopan kiertueensa myöhäisempään ajankohtaan Brit Awardsiin liittyvien sitoumustensa vuoksi. Nyt kiertueen päivämääriä on saatu uudelleenaikataulutettua, ja Helsingin keikka järjestetään keskiviikkona 14. kesäkuuta Kaapelitehtaalla, jäähallin ollessa tuolloin jo varattuna. Helmikuiselle jäähallikeikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivälle Kaapelitehtaalla. Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Ticketmasteriin 25.2. saakka. Yhtye pahoittelee aikataulumuutoksista johtuvaa harmia.

Lippujen palautus, mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi:
Pääsyliput voi käydä palauttamassa 25.2.2017 mennessä Ticketmasterin täyden palvelun myyntipisteisiin (ei R-kioskit) tai postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi yhteystiedot ja tilinumero.

The 1975 julkaisi toisen albuminsa ”I Like It When You Sleep, For you Are So Beautiful Yet So Unaware Of It” viime keväänä ja se nousi saman tien listaykköseksi sekä Iso-Britanniassa että Yhdysvalloissa. Levyn singlet ”Somebody Else”, ”Love Me”, ”A Change Of Heart” ja ”The Sound” ovat olleet valtavia hittejä ympäri maailmaa ja keränneet useita kymmeniä miljoonia kuuntelu- ja katselukertoja YouTubessa ja Spotifyssa. Yhtyeen musiikissa 80-lukuvaikutteinen elektropop yhdistyy groovaavaan kitararockiin, ja bändiä on verrattu milloin Talking Headsiin, milloin Princeen.

Kesäkuussa Helsingissä on luvassa on visuaalisesti näyttävä show, joka yhdistelee ainutlaatuisesti taidetta ja teknologiaa. The 1975 on luvannut esittävänsä myös kappaleita, joita ei ole koskaan aiemmin soittanut livenä.

KONSERTTI:
YleX & Live Nation esittävät: The 1975 (UK)
Ke 14.6.2017 , Helsinki
Ovet klo 19, ikärajaton/rajattu anniskelualue K-18

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 58,50 euroa Ticketmasterista

Kommentoi julkaisua