The 69 Eyes aikoo soittaa striimikeikan 30-vuotisen taipaleensa kunniaksi kesäkuussa

The 69 Eyes, Finlandia-klubi

Kotimainen goottirockia soittava The 69 Eyes täytti viime vuonna 30 vuotta. 30-vuotisen uransa kunniaksi bändi on nyt päättänyt soittaa oman striimikeikan, ja keikka tulee tapahtumaan 26. kesäkuuta kello 20.00 Suomen aikaa. Yhtye tulee soittamaan keikkansa Kulttuuritalolla Helsingissä, ja bändin laulaja Jyrki69 kertoo bändin päätöksestä soittaa striimikeikka seuraavaa:

“We’re excited to play our 30th anniversary show at Helsinki’s House Of Culture (Kulttuuritalo). It’s a legendary venue where I saw The Ramones back in the day. All the classic rock bands have played there over the years from Jimi Hendrix to Led Zeppelin to Metallica! Now we can invite all our fans all over the world to celebrate with us there.”

Striimikeikan aikataulu aikavyöhykettäin:
Los Angeles – 10:00 AM
Mexico City – 12:00 PM
New York – 1:00 PM
Sao Paolo – 2:00 PM
London – 18:00
Berlin – 19:00
Helsinki – 20:00
Moscow – 20:00
Sydney – 1:00 AM (+ 1 day)

Liput: 9,90 € / 16,90 €
https://www.ticketmaster.fi/event/281135

Kommentoi julkaisua