The 69 Eyes julkaisi ”Death Of Darkness” –uutuusalbuminsa nimibiisin: katso kappaleeseen kuvattu uutuusvideo

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.3.2023

Perjantaina 21. huhtikuuta uuden ”Death Of Darkness” -albuminsa julkaiseva The 69 Eyes julkaisi tänään albumin nimibiisin. Melodinen ja tummanpuhuva goottibiisi sai seurakseen Elias Ryynäsen ohjaaman videon, joka kuvattiin talvisessa Hämeen linnassa. Jyrki69 kertoo videosta seuraavaa:

”Asuin skidinä Hämeenlinnassa ja kaupungin linna on osa mun mielenmaisemaa. Se sopi täydellisesti meidän vanhantyylisen goottibiisin videon kuvastoon. Jos et ole käynnyt siellä koskaan, niin suosittelen kotimaan matkailua Hämeenlinnaan. Biisi ja sen video palautti bändin 90-luvun loppuun, gootti is back!”

Tuleva ”Death Of Darkness” -albumi on suoraa jatkumoa yhtyeen 2000-luvun alkupuolen kultaa ja platinaa myyneille levyille, jotka aikoinaan nostivat The 69 Eyesin maailman maineeseen.

Viime syksystä loppuunmyydyille saleille esiintynyt The 69 Eyes suuntaa ensi viikolla Gotta Rock –Euroopan-kiertueelle, joka vie goottirokkarimme mm. Italiaan, Itävaltaan, Saksaan ja Tsekkeihin. Euroopan-kiertueen lisäksi yhtye suuntaa myös Yhdysvaltoihin, jossa päästään nauttimaan Gotta Rock USA-kiertueesta toukokuussa. Yhdysvalloissa bändi nähdään mm. Los Angelesin legendaarisella The Whisky -klubilla. Kesällä bändi tullaan näkemään festareilla. Katso jo julkistetut keikat ja kiertueet täältä.

”Death Of Darkness” -biisilista:

  1. Death Of Darkness
  2. Drive
  3. Gotta Rock
  4. This Murder Takes Two (Kat Von D)
  5. California
  6. Call Me Snake
  7. Dying In the Night
  8. Something Real
  9. Sundown
  10. Outlaws

Kymmenen biisiä sisältävän levyn on Suomessa tuottanut Erno Laitinen (Haloo Helsinki!, Sami Yaffa, CMX) ja miksannut Yhdysvalloissa Miles Walker (Coldplay, U2, Gwen Stefani, Katy Perry, Haloo Helsinki!).