The Backstabbers ei suostu myymään sieluaan: ”My Soul Ain’t For Sale” -kappaleen musiikkivideo Kaaoszinen ensiesityksessä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.11.2021

The Backstabbers julkaisee tänään kolmannen singlen alkuvuonna tulevalta debyyttialbumiltaan, jonka julkaisijoina toimivat espanjalaiset levy-yhtiöt Noizeland Records sekä Behringer Records. ”For All The Bastards” näkee päivänvalon 28.1.2022. Albumilta on aikaisemmin julkaistu kappaleet ”Knockout” sekä ”Riding Through The Night”.

My Soul Ain’t For Sale” on tanakka rokkiralli, jonka kertosäkeistö jää takuulla takaraivoon soimaan. Kappaleen musiikkivideo on ”tribuutti tyylikkäimmälle koskaan tehdylle musiikkivideolle”. Arvaatko mistä videosta on kyse?
The Backstabbers on vuonna 2013 Rovaniemellä perustettu rockbändi, joka päätti heti alkajaisiksi jättää bändistä kaiken turhan pois. Voit katsoa videon kappaleesta Kaaoszinen ensiesityksen kautta tästä:

”Alusta asti tarkoituksena oli soittaa tasokasta rock’n’rollia niin täysillä kuin vain lähtee, unohtaa kaikki ylimääräinen ulkomusiikillinen patsastelu ja keskittyä keikkailemaan niin paljon kuin mahdollista”, bändi linjaa visiotaan.

Todella kovana livejyränä tunnettu bändi on kiertänyt Suomea, Venäjää ja Latviaa jo yli 300 keikan edestä. Lisää keikkoja on luvassa, kun poppoo lähtee ensi vuonna levynjulkaisukiertueelle, jonka päivämäärät julkaistaan myöhemmin.

The Backstabbers on:
Jesperi Mommo – Kitara & Laulu
Roope Tapio – Basso
Joni Järlström – Rummut

https://www.facebook.com/thebackstabbersofficial/
https://www.instagram.com/thebackstabbers/
https://open.spotify.com/artist/2qjvOzYoiMvqYvejq93tOX?si=POkA_wf-TU6Ze51QWH6Wpg&dl_branch=1