The Black Crowes tekee paluun – Chris Robinson vahvistaa yhtyeen äänittävän uuden albumin

Kirjoittanut Joonas Arppe - 2.3.2021

Yli 30 miljoonaa albumia myynyt, vuonna 1984 perustettu rockyhtye The Black Crowes suunnittelee palaavansa studioon ja äänittävänsä uuden albumin. Virallisesti vuonna 2015 toimintansa lopettanut yhtye julkaisi edellisen studioalbuminsa ”Before The Frost…Until The Freeze” elokuussa 2009.

”Shake Your Money Maker” -debyyttialbuminsa 30-vuotisjuhlaa yhä juhlistavan yhtyeen laulaja-kitaristi Chris Robinson kertoi AXS TV:lle yhtyeen jäsenten kaipaavan takaisin tien päälle koronaviruksen peruttua juhlakiertuesuunnitelmat, ja vahvisti samalla yhtyeen valmistelleen uutta musiikkia äänitettäväksi:

”Olemme kirjoittaneet kourallisen uusia biisejä, ja pääsemme siihen vaiheeseen kun on taas aika tehdä albumi, mutta meillä ei ole sen kanssa kiire. Tahdomme tien päälle. Tahdomme tehdä tämän kiertueen. Laitoimme kasaan mahtavan bändin ja tahdomme todella tehdä sen.

”Richin [Robinson, kitaristi] ja minun suunnitelma on kaikkien muiden lailla selvitä tästä pandemiasta ja päästä rakastamiemme asioiden pariin. Kaipaan keikkojen katsomista ja kuuntelua yhtä paljon kuin niiden soittamista. Tiedän, ettei yksikään vuosikymmeniä tuntemistamme muusikoista missään päin maailmaa soita tällä hetkellä keikkoja, mutta fokuksemme on päästä takaisin tien päälle.”

The Black Crowes palasi yhteen vuonna 2019 ilman rumpali Steve Gormania ja esiintyi The Howard Stern Shown lisäksi kahdella keikalla Los Angelesissa ja New Yorkissa. Yhtye julkaisi helmikuussa ”Shake Your Money Makerin” 30-vuotisjuhlapainoksen ohessa albumin sessioissa vuonna 1989 äänitetyn ylijäämäkappaleen ”Charming Mess”.

Luetuimmat

Uusimmat