The Black Dahlia Murder aikoo jatkaa eteenpäin – laulajaksi astuu kitaristi Brian Eschbach

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 15.9.2022

Melodista death metallia esittävä The Black Dahlia Murder aikoo jatkaa eteenpäin. Bändiä kohtasi aikaisemmin tänä vuonna järkytys, kun bändin solisti Trevor Strnad menehtyi.

Yhtyeen vokalistina aikoo toimia jatkossa bändin kitaristina toiminut Brian Eschbach. Lisäksi yhtyeeseen palaa kitaristiksi Ryan Knight.

”Vietimme monta päivää miettien, onko tämä ohi. Kukaan meistä ei halunnut sen olevan ohi. Meistä tuntuu, että meillä on vielä paljon tehtävää. Tiedän, että Trevor jatkaisi bändin toimintaa, jos minä menisin syvälle, pimeälle tielle enkä olisi täällä. Se on meitä suurempaa. Kun vihdoin aloimme puhua asiasta, ajattelimme, että tehdään tämä uudelleen sisältäpäin ja katsotaan, haluaako Ryan palata. Minä yritän laulaa ja katsoa, miten se sujuu. En voi koittaa matkia Trevorin ääntä tai yrittää olla hän. Voin vain esittää Black Dahlia Murderin musiikkia kunnioittavasti ja yrittää tehdä sille mahdollisimman paljon oikeutta. Olen kuullut Trevorin esiintyvän enemmän kuin kenenkään muun elossa olevan”, Eschbach kertoo.

Luetuimmat

Uusimmat