The Black Dahlia Murderin jäsenet kommentoivat Trevor Strnadin poismenoa: ”Vihaan elämää ilman sinua”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 13.5.2022

Metallimaailma järkyttyi hetki sitten, kun The Black Dahlia Murderin Trevor Strnad menehtyi äkillisesti. Laulaja oli kuollessaan 41-vuotias.

Nyt yhtyeen jäsenet kommentoivat ystävänsä ja yhtyetoverinsa poismenoa julkisesti.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Yhtyeen kitaristi Brandon Ellis kirjoittaa:

”En tiedä miten käsitellä tätä… Olen täysin järkyttynyt ja epäuskoinen. Minulle on ollut suurin kunnia viettää viimeiset kuusi ja puoli vuotta bändissä tämän ikonin ja legendan kanssa. Veli. Paras ystävä. Yksi hauskimmista ja viihdyttävimmistä ihmisistä maan päällä. The Black Dahlia Murderin juhlien elinehto, samoin kuin minkä tahansa huoneen, jossa hän sattuu olemaan. Lyriikan nero. Koko raskaan musiikin kulttuurin mestari. Myös suurin tukijani. Tämä mies muutti elämäni ja uskoi minuun enemmän kuin minä itse. En voi uskoa, ettei enää naureta, kirjoiteta yhdessä kappaleita tai tuhota lavoja yhdessä Trevor bändin keulassa. Toivottavasti hän tiesi, kuinka paljon häntä rakastettiin kaikkialla maailmassa.”

Rumpali Alan Cassidy puolestaan julkaisi Twitterissa:

”Rakastan sinua Trevor. Olit aina suurin kannustajani. Olit isoveljeni, jota minulla ei koskaan ollut. Rakastan sitä, että annoit aina kaikkien tietää, että rakastit heitä ja välitit heistä. Kaipaan sinua ikuisesti, kunnes tapaamme jälleen. vihaan elämää ilman sinua ja tietoa siitä, ettet ole täällä.”