Kuva: Lumikki Haaja

The Boogie Mooses Kouvolasta julkaisi EP:n – raskaan rockin perintöä vaalitaan myös uudella videolla

Kirjoittanut Niko Kuusela - 1.9.2022

70-lukulainen raskas rock elää ja voi hyvin ainakin Kouvolassa. Tästä käy todisteena The Boogie Moosesin syyskuun 2. päivä julkaisema vajaan puolentunnin mittainen ”Boogie Syndicate” -EP, joka on nauhoitettu perinteitä kunnioittaen analogisesti 24-raitaiselle kelanauhalle. Kaikenlainen turha pikkuasioiden viilaus on jätetty pois ja pohjat onkin tallennettu koko bändin soittaessa samanaikaisesti. Musiikkiin on saatu mukaan niin elävyyttä kuin vaaran tuntua ja lopputulos onkin kaukana nykyajan pahimmasta vitsauksesta eli ylituotetusta nappikuulokejytkeestä.

””North Star Pariah” edustaa meidän mittapuulla hieman synkempää ja eeppisempää heavy rock -tuuttausta, jonka jäljet johtavat Ronnie James Dion aikaisen Black Sabbathin maisemiin.


Vaikka biisi starttaa ”Cold wind blows again tonight” -lainilla, kuvattiin videota kesähelteessä täydessä nahkatakkivarustuksessa Sippolan perämettissä sijaitsevalla hiekkakuopalla. Sieltä löytyi valtavan kokoisia suden jälkiä ja myös lepakot alkoivat viuhumaan päiden yläpuolella heti, kun valot laitettiin loistamaan. Mukana on siis myös vanhaa kunnon hevisymboliikkaa!”, kitaristi Joonas Koto taustoittaa videokappaletta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

BOOGIE SYNDICATE -BIISILISTA

  1. Demon Ride
  2. North Star Pariah
  3. King for a Moment
  4. Ursa
  5. Drifting
  6. Six a Syndicate

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat