The Bronx julkaisi viidennen sinkun tulevalta albumiltaan – kuuntele ”Mexican Summer”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 30.7.2021

Los Angelesin kärkinimiin kuuluva hardcore / punkrock -yhtye The Bronx julkaisi jälleen uuden maistiaisen odotetulta Bronx VI -albumilta, joka ilmestyy 27. elokuuta Cooking Vinylin kautta. Kappale kantaa nimeä ”Mexican Summer”, ja yhtyeen keulahahmo Matt Caughthran kommentoi biisiä seuraavasti:

”Musiikin ja lyriikoiden puolesta ”Mexican Summer” on kaikista eniten Mariachi El Bronxia muistuttava biisi. Kappaleen fiilis ja groove välittyy rytmin kautta, ja tarina kertoo yhden miehen kadonneesta paratiisista, joka palaa poroksi yön koittaessa.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Los Angelesissa perustettu The Bronx sai alkunsa vuonna 2002, ja debyyttialbumi The Bronx ilmestyi vuotta myöhemmin. Yhtyeen perustajajäseniin kuuluu laulaja Matt Caughthran, kitaristi Joby J. Ford, nykyään Eagles Of Death Metal -yhtyeessä vaikuttava suomalaissyntyinen rumpali Jorma Vik sekä basisti James Tweedy, jonka tilalla toimii nykyään Brad Magers. Yhtyeen nykyinen rumpali on muun muuassa Queens Of The Stone Agesta ja Danzigista tunnettu Joey Castillo, ja toisessa kitarassa on Ken Horne. Yhtyeellä on myös tunnettu alter-ego nimeltä Mariachi El Bronx, joka nimensä veroisesti esittää musiikkia mariachihengessä, ja vieläpä erinomaisesti.

”Bronx VI” -albumin on tuottanut Joe Barresi (Tool, Melvins, Bad Religion), ja se julkaistaan digitaalisesti, CD:nä ja vinyylinä. Levyn kaikki kappaleet julkaistaan omina seiskatuumasinkkuina, ja ne voi hankkia joko erikseen tai osana rajoitettua Mirror Press -boxsettiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy