The Bronxilta uusi kappale ”Curb Feelers” musiikkivideon kera

Kirjoittanut Satu Haiko - 29.6.2021

Yhdysvaltalainen hardcore/punk -yhtye The Bronx julkaisi torstaina uuden maistiaisen tulevalta, kuudennelta albumiltaan ”Bronx VI”, joka ilmestyy 27. elokuuta Cooking Vinylin kautta. Kappale kantaa nimeä ”Curb Feelers”, ja eilen illalla 28. kesäkuuta biisille julkaistiin Estevan Oriolin ohjaama musiikkivideo. Yhtyeen keulahahmo Matt Caughthran kommentoi kappaletta näin:

”Jokaisella Bronx-levyllä on yksi biisi, joka toimii selkärankana ja ankkurina, asettaen tunnelman koko levylle. ’Curb Feelers’ on tämä biisi.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Los Angelesissa perustettu The Bronx sai alkunsa vuonna 2002, ja debyyttialbumiThe Bronx” ilmestyi vuotta myöhemmin. Yhtyeen perustajajäseniin kuuluvat laulaja Matt Caughthran, kitaristi Joby J. Ford, nykyään Eagles Of Death Metal -yhtyeessä vaikuttava suomalaissyntyinen rumpali Jorma Vik sekä basisti James Tweedy, jonka tilalla toimii nykyään Brad Magers. Yhtyeen nykyinen rumpali on muun muuassa Queens Of The Stone Agesta ja Danzigista tunnettu Joey Castillo, ja toisessa kitarassa on Ken Horne. Yhtyeellä on myös tunnettu alter-ego nimeltä Mariachi El Bronx, joka nimensä veroisesti esittää musiikkia mariachihengessä, ja vieläpä erinomaisesti.

”Bronx VI” – albumin on tuottanut Joe Barresi (Tool, Melvins, Bad Religion), ja se julkaistaan digitaalisesti, CD:nä ja vinyylinä. Levyn kaikki kappaleet julkaistaan omina seiskatuumasinkkuinaan, ja ne voi hankkia joko erikseen tai osana rajoitettua Mirror Press -boxsettiä.

Kuuntele tuore kappale alta:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy