The Browning julkaisee uuden ”End Of Existence” -albuminsa joulukuussa: kuuntele levyn nimikkobiisi lyriikkavideon kera

The Browning

Yhdysvaltalainen elektronista metalcorea soittava The Browning julkaisee joulukuun 3. päivä uuden ”End Of Existence” -albuminsa Spinefarm Recordsin kautta. Sen edellinen levy ”Geist” ilmestyi vuonna 2018.

Tulevalta julkaisulta on tarjolla sen nimikkobiisi lyriikkavideon kera.

The Browningin laulaja Jonny McBee kommentoi biisiä:

”To me, the music sounded doomy, dystopian, and apocalyptic.The Browning has always had that tone, but it’s even more prevalent now. Early on, I knew I was going to write the heaviest Browning body of work there was. I needed a theme to fit the heaviness and darkness of the music though. Since I was really happy in my personal life, it had to have a fictional plot. For me, this was about creating a universe.”

”End of Existence” -kappalelista:

01. End of Existence
02. Destroyer
03. Anticendency
04. Gott ist Tot
05. Torment
06. Cataclysm
07. Rage
08. Chaos Reigns
09. No Man Can Become a God
10. Death Warp
11. Prophecy
12. Fearless