The Damned ja GBH Suomeen heinäkuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.4.2011

Brittiläisen punkin etukaartiin jo 70-luvulta asti lukeutuneet The Damned ja GBH keikkailevat Helsingin Tavastialla torstaina 14. heinäkuuta. Lipunmyynti keikalle alkaa Tiketissä tämän viikon perjantaina 15. huhtikuuta.

Vuonna 1976 perustetun The Damnedin single ”New Rose” ja albumi ”Damned, Damned, Damned” olivat genrensä ensimmäiset julkaisut Briteissä. Yhtye tuli tunnetuksi räjähtävästä energiastaan ja tylystä, mutta kuitenkin viihdyttävästä live-meiningistään. Yhtye on hajonnut ja palannut yhteen lukuisia kertoja, julkaissut kahdeksan albumia, joista kaksi 1990-luvun jälkeen. Yhtye on pitkän uransa varrella pitänyt tiukasti kiinni maineestaan yhtenä parhaista punk-bändeistä livenä. The Damnedin röyhkeää punkräimettä päästiin todistamaan viimeksi Suomessa vuoden 2006 Ilosaarirockissa.

Vuodesta 1978 toiminut GBH on pysynyt uskollisena alkuperäiselle street punk -soundilleen ja bändillä on vankka maailmanlaajuinen kannatus. GBH julkaisi yhdennentoista studioalbuminsa ”Perfume and Piss” viime vuonna maineikkaan Hellcat Recordsin kautta ja sen tuotti bändin faniksi tunnustautunut Rancidin Lars Frederiksen.

The Damned ja GBH nähdään päivää ennen Tavastian keikkaa Tammerfestin avauspäivän pääesiintyjinä Pakkahuoneella.

KEIKKA:
To 14.7.2011 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:
Myyntiin pe 15.4.2011 klo 9
28 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi
Ovelta 31 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.

www.officialdamned.com
www.gbhuk.com
www.livenation.fi

Luetuimmat

Uusimmat