Kuva: Janne Wass

The Dogshit Boys julkaisi apokalyptisen stoner metal -singlen ”Jüggernaut”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 28.10.2023

Yli 20 vuotta pahennusta aiheuttanut helsinkiläinen kulttiyhtye The Dogshit Boys siirtyy uuden sinkkubiisin myötä ajassa tulevaisuuteen, jossa cyber-rautarouva pistää viemäreiden snobit, densot ja sportit ojennukseen tappavalla otteella. Tulevalta “Adogalypse Now!” -EP:ltä poimitulla ”Jüggernautilla” Helsingin koirankakkapojat runttaavat raskasta heavy metalia yhtyeelle tyypillisellä äkäisellä flashrock-asenteella.

Elokuun alussa yhtye kokosi rivinsä laulaja La55en synttärikemuissa Helsingin Bar Loosessa juhlistamaan The Dogshit Boysin 23-vuotista taivalta. Lavalla nähtiin nykyisen kokoonpanon lisäksi illan päätteeksi alkuperäinen Dogshit Boys vuosimallia 2000-2001. Bändi heitti kehiin liudan minimalistisia underground-klassikkoja kuten “One Minute Fuck” ja “Vittu, saatana, perkele!”. Orkesterin eka kokoonpano ei ollut soittanut yhdessä 22 vuoteen, ja vastaanotto oli odotetun ekstaattinen.

Paljon on virrannut lietettä Vantaassa noista ajoista. Tänä päivänä The Dogshit Boys on terävämmässä kunnossa kuin koskaan, mistä uusi single on oiva esimerkki. – Ei kun aivot narikkaan, ja jalka vipattamaan!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy