The Gates of Slumber sekä Place Of Skulls kolmelle keikalle Suomeen

Yhdysvaltalaiset The Gates of Slumber ja Place of Skulls aloittavat vuoden 2011 Euroopan kiertueensa kolmella keikalla Suomessa. Yhtyeet jatkavat kiertueellaan muun muassa Roadburn 2011-festivaalille. Lue lisää nähdäksesi tarkemmat tiedot keikoista.

Indianapolissa 1990-luvun lopulla perustettu The Gates of Slumber on ammentanut doomahtavaan soundiinsa vaikutteita muun muassa Pentagramilta ja Saint Vitusilta.The Gates of Slumberin riffit ja demoninen poljento on tunnustettu pohjois-Amerikan underground-metalliskenen uutena äänenä. Yhtye on parhaillaan studiossa äänittämässä ennen kevään kiertuetta Rise Above -levymerkillä julkaistavaa uutta albumia.

The Place of Skulls on doom-metalli konkareiden Pentagram-kitaristi Victor Griffinin ja Death Row-basisti Lee Abneyn vuonna 2000 perustama yhtye. Yhtyeen nimi, The Place of Skulls, on raamatullinen viite Golgataan ja pyhästä kirjasta yhtye ammentaa myös tematiikkaa sointiinsa. Victor Griffin palaa huhtikuun lopulla Suomeen myös Pentagramin pääsiäissunnuntain keikalla.

Keikat:
31.3.2011 Kuudes Linja, Helsinki
1.4.2011 Nuclear Nightclub, Oulu
2.4.2011 Klubi, Turku

Lipunmyynti Helsingin keikalle alkaa Tiketissä 15.12.2010
Liput 15€ plus mahdolliset toimituskulut
Liput ovelta 17€

Kommentoi julkaisua